Mecanismes d'empotrar

Descobreix la millor varietat d'interruptors, bases d'endoll, commutadors, encreuaments, polsadors i altres mecanismes d'encastar a FESMÉS. Troba l'ideal per a tu i equipa la teva vivenda!

Filtrar per:

Tipus de producte
més... menys
Marca
Col·lecció
Color
Filtre

Compra els millors mecanismes d'encastar a FESMÉS

En aquesta secció posem al teu abast una gran varietat de mecanismes d'encastar, amb la finalitat que descobreixis el que millor s'adeqüi a les teves necessitats. Entre els diferents mecanismes, trobem els següents:

 • Marc per interruptors i endolls, tant de 2 com de 3 elements, una opció estupenda per aportar seguretat, estil i millorar l'aspecte dels endolls de l'habitatge amb un toc d'elegància.
 • Reguladors d'intensitat de llum, com el seu propi nom indica, són elements que s'encarreguen de regular la intensitat de la llum, creant l'ambient desitjat en tot moment.
 • Bases d'endoll de diferents tipus i formes, tant individuals com múltiples, rodons o quadrats, en tonalitats blanques o alumini, ideals per connectar aparells electrònics.
 • Preses TV, permeten la connexió d'un receptor de TV a la instal·lació d'una antena. També trobaràs models que incloguin preses FM, fantàstics per connectar també un receptor de ràdio. A més, les trobaràs tant el color blanc com en alumini, amb la finalitat que escullis la que millor combini amb el mobiliari de la teva llar.
 • Preses telèfon, permeten connectar una línia telefònica, ja que s'encarrega de rebre els cables des del PAU i a través d'aquesta, s'endolla un terminal telefònic mitjançant el cable de connexió. També disponibles en color blanc o alumini.
 • Commutadors, s'encarreguen de canviar o interrompre el pas d'un corrent elèctric, controlant així un punt de llum des de dos comandaments diferents, ja que compten amb una estructura de 3 cables, en lloc de 2 com els interruptors.
 • Creuaments, se solen confondre amb els commutadors, ja que també s'utilitzen per encendre i apagar la llum, però des de 3 llocs diferents.
 • Interruptors, també s'utilitzen per encendre i apagar la llum, a diferència dels commutadors i encreuaments, els interruptors únicament poden controlar l'encesa i apagada des del mateix lloc.
 • Polsadors de timbre, es caracteritza per ser un botó polsador que permet o impedeix el pas del corrent elèctric generant així el soroll que coneixem com a timbre cada vegada que es prem aquest botó.

 

A més, en funció del mecanisme de superfície que prefereixis, trobaràs les següents col·leccions:

 1. Athene, col·lecció amb presa de terra composta per mecanismes d'encastar de color blanc fabricada en plàstic.
 2. Lotus, col·lecció composta per endolls i commutadors individuals i dobles, perquè puguis escollir el que millor s'adapta a les teves necessitats. 
 3. Niloé, una de les col·leccions més completes, ja que compta amb creuaments, pulsadors, endolls, presa tv  de color blanc.
 4. S 15, és un altre de les col·leccions més àmplies de la marca Simon, composta per mecanismes d'encastar de fàcil instal·lació i a més, disponibles tant en color blanc com en alumini, una opció estupenda per triar el color que millor s'adapti al mobiliari de la llar.
 5. S 82, és la col·lecció més moderna que ofereix un gran ventall de possibilitats decoratives, ja que està disponible en diversos colors
 6. i amb dissenys diferencials.
 7. Venus, col·lecció composta per mecanismes innovadors, així com reguladors d'intensitat de la llum. A més, també està disponible en color blanc i alumini.

 

Com instal·lar un endoll d'encastar?

Un dels aspectes més importants i que hem de tenir en compte en el moment de canviar i instal·lar un mecanisme elèctric, és el moment de la instal·lació.

En el cas que desitgi instal·lar un endoll encastat, hauràs de seguir els següents passos i veuràs que s'instal·la de manera molt senzilla:

 1. Abans de començar, localitza la capsa universal ja col·locat prèviament a la paret.
 2. Busca els cables i extreu-los, normalment els de fase activa són de color negre, marró o gris, blau per al neutre i groc i verd per terra.
 3. Pela la funda del cable entre 10 i 20 mm per efectuar la connexió. Normalment compten amb 3 connexions, però si no té connexió a terra, tindrà 2 connexions.
 4. Connecta els cables, tots els punts de connexió acostumen a formar un triangle, a més, la presa de terra, que és fixa, sol anar avall o entre el neutre i la base, que aquests sí que poden intercanviar-se.
 5. Un cop connectats els cables, el mecanisme se subjecta a la capsa encastada a la paret amb cargols laterals.
 6. Col·loca el marc per endoll que embellirà el mecanisme i posteriorment la base i tapa que serà on anirà l'endoll.
 7. Finalment, hauràs de donar tensió al mecanisme i comprovar si funciona correctament, connectant qualsevol aparell electrònic a l'endoll.