Cuines modernes BeCUINA

Descobreix les nostres propostes de cuines modernes. Comptem amb una gran varietat de mobles funcionals per muntar cuines amb les últimes tendències decoratives.

Filtrar per:

Tipus de producte
Acabat porta
Amplada (mm)
Filtre

Les tendències estètiques canvien constantment en el món de la decoració, per això, una cuina moderna sempre ha d'estar a l'última quant a estils, colors i models de mobles. A les botigues de FESMÉS, disposem de les últimes tendències de mobles i mòduls de cuina, que faran d'aquest espai un lloc modern i acollidor.

Com muntar una cuina integral moderna

Abans de triar l'estil de la nostra cuina cal considerar quins mobles resultaran necessaris i quins mòduls no poden faltar en la nostra cuina. D'aquesta manera podem començar a configurar la distribució de la nostra cuina moderna tenint en compte totes les seves comoditats necesàries, i per això, haurem de comptar amb:

La zona d'emmagatzematge: tot espai de cuina ha d'estar format per un conjunt de mobles o mòduls on guardar tant els aliments com tot el parament de cuina. Aquesta zona de magatzematge està formada per calaixos, armaris o electrodomèstics de conservació en fred com la nevera o el congelador.

La zona de neteja: es tracta de la zona més important per a mantenir la cuina en bon estat i poder preparar les nostres delícies en les millors condicions higièniques. Formada per l'aigüera i alguns electrodomèstics com el rentavaixelles, ens permetran disposar d'una zona on netejar i desinfectar els nostres utensilis durant o després del procés de cuinat.

La zona de preparació d’aliments: comptar amb una zona gran i completa de preparació és un luxe irreemplaçable per a tots els amants de la cuina. Aquesta zona ha d'estar composta per un marbre on manipular els aliments amb comoditat.

La zona de cocció: en ella trobem els fogons i el forn. És la zona dedicada als diferents mètodes de cocció d'aliments com fregir, bullir, guisar, rustir o enfornar. Per això, sempre ha de completar-se amb electrodomèstics i campanes extractores de cuina.

Disseny de cuines modernes

Una vegada decidides totes les zones que volem en la nostra cuina moderna és el moment de triar el seu disseny. La tendència de decoració actual segueix un estil minimalista i lleuger basat en les necessitats actuals.

Per això, en FESMÉS, posem a la teva disposició els següents models de cuina moderna per a fer d'aquest espai, el lloc favorit de la teva llar:

Cuina Model Orleans: amb aquest moble modern per a cuina aconseguiràs un espai funcional, però amb molta personalitat. Destaquen les seves línies rectes, però també el seu estil natural gràcies als seus tons roures i blancs.

Cuina Model BCN: aquest fantàstic model de cuina és l'ideal per a tots aquells que busquin grans mòduls d'emmagatzematge. Gràcies al seu color grafit i el blanc mat de la seva placa de cocció, aconseguim un disseny basat en la simplicitat i el contrast.

Cuina Model Zermatt: la cuina Zermatt disposa d'un estil modern i amb grans mobles per a emmagatzemar conserves i utensilis de cuina. És el model de cuina més adequat per a grans espais, ja que també disposa d'una illa.

Cuina Model Portofino: gràcies al seu to blanc brillant i el seu acabat en roure marró fosc, aquests mòduls de cuina conjuminen modernitat amb elegància. Es tracta d'una cuina funcional en forma de L.

Cuina Model Almadrava: basada en formes geomètriques regulars, aquest model destaca pel seu minimalisme i netedat. Així mateix, es tracta d'un model completament adaptable a qualsevol espai.

Mòduls per a cuines modernes

A FESMÉS posem a la teva disposició multitud de mòduls perquè puguis confeccionar la teva cuina adaptant-la al teu espai i a l’estil de la teva llar. I si necessites suport a l'hora de dissenyar la teva cuina moderna, utilitza el nostre servei de cuines a mida.