Accessibilitat i seguretat en el bany

Descobreix la nostra gran varietat d'elements d'accessibilitat pel bany: agafadors, barres abatibles i seients de bany.

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Color
Acabat
Distància entre centres (mm)
Diàmetre (Ø mm)
Filtre

Accessibilitat al bany:

Sabies que el bany és un dels llocs més perillosos de la llar? Encara que no siguem del tot conscients, cada vegada que ens anem a fer una dutxa o un bany, hem d'anar amb compte. El bany és l'espai on més risc correm de fer-nos mal, perquè la presència d'aigua és diària i, per tant, incrementen les possibilitats de patir algun petita relliscada. Si vols evitar aquest tipus de riscos, entra a Fesmés i troba els millors accessoris de seguretat i protecció per al teu bany!

Quin tipus d'accessoris de bany aporten seguretat i accessibilitat al bany?

Els agafadors de bany estan caracteritzats per millorar l'autonomia de les persones amb mobilitat reduïda, aportant seguretat i facilitant en tot moment, els moviments dins del bany. A més, són un dels accessoris més pràctics, funcionals i alhora senzills, que transformaran el teu bany en un lloc segur.
En aquesta secció trobaràs agafadors de bany de diferents materials i mides, així com agafadors de bany d'acer inoxidable, agafadors de bany antilliscants, agafadors de bany d'acer cromat, entre d'altres,  perquè s'adaptin a les dimensions del teu bany sense cap tipus de problema.

Les barres abatibles de bany són un dels accessoris de bany fonamentals, ja que se solen col·locar a la banda de l'inodor com a punt de suport, per facilitar el moviment de la persona que necessiti seure i aixecar-se del vàter.

També tenim disponibles seients i tamborets per a bany de diferents models i estils, per a col·locar tant a l'interior de la dutxa o banyera com a l'exterior, i facilitar així les tasques d'higiene íntima.

D'aquesta manera, amb un dels nostres accessoris de seguretat i accessibilitat, faràs que el teu bany sigui el lloc més segur de tota la llar. A més, podràs combinar-lo amb altres accessoris de bany, així com els antilliscants de bany i catifes de bany que t'ajudaran a aconseguir un bany segur i pràctic.