Reg per degoteig

Rega amb la màxima precisió qualsevol part del teu hort o jardí amb el sistema de reg per degoteig i aconsegueix que les teves plantes i flors creixin saludables! A Fesmés trobaràs tot el necessari per instal·lar el reg per degoteig i estalviar el màxim d

Filtrar per:

Tipus de producte
Tipus de connexió
més... menys
Diàmetre (Ø mm) - Polzades
Longitud (mt)
Caudal màxim (lt/h)
Arc (Graus)
Abast radi (mt)
Filtre

Què és el reg per degoteig per a hort i jardí?

El reg per degoteig per a hort i jardí és un mètode que s'utilitza per regar l'exterior de l'habitatge i que aporta grans resultats, ja que és capaç d'aconseguir regar amb molta més precisió, assegurant-te que l'aigua arriba a totes les parts del jardí o de l'hort. Per tant, és un tipus de sistema que afavoreix i millora el creixement de les plantes, llavors i flors, aconseguint i fomentant un creixement de les flors molt més saludable.

Compra reg per degoteig a FESMÉS

Si tens jardí al teu habitatge o un parterre dedicat al creixement de plantes o cultiu d'hortalisses, sabràs la importància que té comptar amb un sistema de reg adequat que permeti el correcte creixement de les plantes.

A FESMÉS t'oferim tot el necessari perquè instal·lis el sistema de reg per degoteig de manera fàcil i econòmica, per tal de lluir el jardí o l'hort que sempre has volgut tenir. No t'ho pensis!

Avantatges del sistema de reg per degoteig

Instal·lar un sistema de reg per degoteig per a col·locar al jardí o a l'hort, serà un dels millors mètodes, ja que aporta un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem els següents:

 1. Estalvi econòmic en consumir menys volum d'aigua que altres sistemes de reg.
 2. Millora el control de les males herbes.
 3. Eficiència a l'hora d'aplicar fertilitzants.
 4. Baix consum d'energia amb el sistema de bombament d'aigua.
 5. És un sistema molt còmode i eficaç, ja que en poder programar, tindràs el control del teu jardí o hort independentment del lloc en què et trobis.
 6. Subministració d'aigua exacta, ja que aquest sistema distribueix l'aigua a l'arrel de la planta, i des de l'arrel, la planta va absorbint a poc a poc l'aigua.
 7. Reducció de plagues, ja que en mullar l'arrel en lloc de tota la planta, disminueix considerablement l'aparició de fongs.
 8. Reg directe i controlat.

 

Què necessito per instal·lar reg per degoteig al jardí?

Per instal·lar adequadament el sistema de reg per degoteig al jardí, necessitaràs comptar amb els següents elements:

 • Sistema de distribució, que està format per un distribuïdor de la línia principal, capçals, línies de degoteig i connectors de les línies de degoteig als capçals.
 • Filtres, elements fonamentals per a la neteja de l'aigua.
 • Reguladors de pressió, encarregats de controlar i reduir la pressió.
 • Vàlvules i mesuradors, per obrir i tancar les zones de cultiu i tenir consciència de la quantitat d'aigua en ús i el flux d'aquesta.
 • Injectors químics, per injectar fertilitzants i evitar que el sistema s'obstrueixi.
 • Controladors i programadors de sistema de reg per degoteig.


En aquesta secció trobaràs tot el necessari per instal·lar el sistema de reg per degoteig, fins i tot t'oferim kits de reg per degoteig, per facilitar-te la tasca de tenir tot el necessari per a la posada en marxa de sistema de reg en un mateix pack.