Què és un tauler tablex?

Els taulers tablex són aquells que estan formats per fibres d'alta densitat, fabricats a partir d'eucaliptus i tenen un aspecte diferencial dels altres taulers, ja que una de les cares és llisa i l'altra rugosa.

Aquest tipus de taulers tenen un procés de fabricació específic, ja que s'aconsegueixen resultats a partir de fibres humides que se sotmeten a una gran pressió, juntament amb temperatures molt elevades.

Avantatges tablex

El tablex, com hem comentat anteriorment, està fabricat per fibres de fusta d'eucaliptus 100% natural, aportant així un gran ventall d'avantatges:

  • És un material que no utilitza adhesius artificials per unir les fibres de fusta.
  • És reciclable i no contaminant, ja que no conté adhesius artificials.
  • És 100% biodegradable i quan arriba al final de la seva vida útil, es pot fer servir per fabricar compost.
  • El tablex es fabrica amb fusta verge, i, per tant, a més de ser renovable, durant tota la vida útil, manté el CO2, contribuint a frenar el canvi climàtic.
  • La seva matèria prima està formada per residus forestals, fomentant així l'economia circular.

 

Compra el millor tauler fusta tablex a FEMÉS

Els taulers tablex tenen una gran varietat d'utilitats, però sobretot, se solen utilitzar per a decoració d'interiors i construcció de mobiliaris de disseny.

D'aquesta manera, si busques un material que sigui de qualitat per fabricar els teus mobles de disseny, has trobat el millor lloc!

A fesmés trobaràs la millor selecció de tablex en diferents mides i acabats, amb la finalitat que trobis l'ideal per al teu habitatge i puguis millorar tant l'estil com el disseny de la llar. No te'ls perdis i renova l'estil decoratiu amb els nostres taulers tablex!