Comprar broca per rajola i vidre

Les broques per rajoles i vidre són ideals per a la perforació de vidre, vidre, miralls, ceràmica, porcellana, etc. Es recomana la seva utilització conjuntament amb un suport de trepant per realitzar un treball de precisió i evitar possibles danys al foradar.

Les broques per a vidres i rajoles estan fabricades amb acer d'alta qualitat CT amb placa de metall dur en forma de llança de rectificat exacte i tija rodó.

Com utilitzar una broca per vidre?

Abans de posar-nos mans a l'obra i començar a perforar un vidre o rajola, cal que tinguem en compte els següents aspectes:

 • Sempre foradar cap a la dreta sense percussor.
 • Foradar a molt baixes revolucions i amb poca pressió sobre el material.
 • Utilitzar aigua, petroli o trementina per a la refrigeració.

 

Característiques de les broques per vidre

Les broques per vidre es caracteritzen pels següents aspectes:

 1. Estan fabricades amb materials molt duradors i resistents, així com el carbur tungstè, que es considera un dels materials més durs.
 2. Tenen forma de llança, per perforar amb més facilitat i precisió.
 3. Trobem broques per vidre des de 3 mm de diàmetre fins a 12 mm, per adaptar-se a totes les necessitats dels diferents projectes de bricolatge.

 

¿Com perforar amb una broca rajola?

Per perforar un vidre o rajola, cal que prèviament t'equipis per evitar qualsevol mena d'accident, per tant, el primer que hauràs de fer serà col·locar-te unes ulleres protectores i uns guants per manipular el trepant amb més seguretat.

Un cop t'hagis equipat, hauràs de seguir els següents passos:

 1. Col·loca la peça de vidre sobre una superfície de fusta per evitar danyar la taula de treball.
 2. Assenyala la part que vulguis perforar.
 3. Col·loca la broca rajola en la senyalització i gira-realitzant una mica de pressió, d'aquesta manera la broca quedarà fixada i no es desplaçarà.
 4. Voreja el forat amb plastilina i omple l'interior amb aigua.
 5. S'acobla la broca al 'trepant i comença a perforar a poc a poc, de manera constant i sense percussió, amb la finalitat que el vidre no es trenqui.