Suports TV

Estàs buscant un suport per TV? A Fesmés descobriràs la millor varietat de suports TV, des de suports TV fixos fins a suports TV inclinables, perquè puguis penjar el televisor a la paret i gaudir al màxim del teu moment de desconnexió

Filtrar per:

Tipus de producte
Tamany mínim de la pantalla (")
Tamany màxim de la pantalla (")
Pes suportat (kg)
Filtre

Què és un suport tv paret?

Un suport de paret per a la televisió és el complement fonamental i imprescindible que et permet veure la televisió de forma còmoda i sense ocupar espai, ja que com no necessiten un moble de tv, guanyaràs molt més espai a l'estança on vols col·locar la TV.

A més, els suports tv paret són suports molt subtils que aporten un toc elegant i modern a l'estança on s'ubiquen. Fes un cop d'ull i troba el que més s'adeqüi a les teves necessitats!

Compra el millor suport TV a FESMÉS

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de suports per tv en diferents mides i característiques, perquè realment compris el que més t'agradi i s'adapti a les dimensions i pes del teu televisor.

A FESMÉS, som conscients de la importància que té comptar amb les màximes comoditats a l'habitatge, ja que és un lloc en el qual passem moltes hores i, per tant, és essencial que qualsevol persona se senti còmoda i a gust a casa. De manera que, si estàs buscant comoditat i practicitat, t'encantaran els nostres suports TV.

Quins tipus de suport tv trobaràs?

A Fesmés hem preparat la millor selecció de suports tv perquè trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats. Entre els diferents tipus, trobem els següents:

  1. Suport tv paret fix, són suports que van fixats a la paret i no es poden moure, únicament sostenen la televisió de forma fixa.
  2. Suport tv paret inclinable, són una opció estupenda si ets d'aquelles persones que els agrada reclinar la televisió quan estan veient una pel·lícula o una sèrie al sofà. Aquest tipus de suport permet inclinar la televisió per oferir una millor visibilitat.
  3. Suport paret articulat, són dels suports més demandats perquè ofereixen moltes prestacions, ja que permeten girar el televisor fins a 180° i reclinar-lo per oferir una visió de la televisió excel·lent.

 

Avantatges d'un suport de paret per a TV

Els suports de paret per tv ofereixen un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem els següents:

  • Estalviar espai a l'estança on s'ubiqui la televisió.
  • Permeten ajustar el televisor a l'alçada desitjada, ja que a l'hora d'instal·lar el suport, decideixes l'alçada que prefereixis per veure la televisió.
  • Aporten estil i modernitzen la llar, millorant l'estètica de l'estada.
  • Els models articulats et permeten veure la televisió des de qualsevol part de l'habitació.