Enrotlladors de mànega

Guarda la mànega sense ocupar espai d'emmagatzematge amb els nostres enrotlladors de mànega! A FESMÉS trobaràs la millor selecció de carros portamànegues i suports mànegues a preus increïbles.

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Rodes
Inclou mànega
Diàmetre (Ø mm)
Longitud de la mànega (mt)
Filtre

Compra un enrotllador de mànega a FESMÉS

Si t'agrada tenir cura del teu jardí, mantenint les flors i la gespa en perfecte estat, sabràs la importància que té dur a terme una correcta cura i manteniment de l'exterior de l'habitatge, oi?, i tota la feina que implica tenir un jardí bonic, ja que s'ha de regar cada setmana per aconseguir mantenir les flors lluents el màxim temps possible.

Per tant, un dels elements més importants que ens permeten mantenir el jardí ple de flors, vida i alegria són les mànegues de reg i els enrotlladors de mànega que et permetran tenir el jardí que sempre has volgut, ple de flors i ben ordenat , ja que en comprar un enrotllador de mànega, guanyaràs comoditat i espai d'emmagatzematge al teu jardí.

Avantatges de tenir un suport mànega al jardí

Comptar amb un suport per a mànega al jardí és una de les millors decisions que pots prendre, ja que, com hem comentat anteriorment, el jardí requereix d'una cura específica, ja que en funció de les plantes que tinguis al jardí, necessitaràs regar-les amb més o menys freqüència.

Per tant, per mantenir l'ordre i no ocupar un espai d'emmagatzematge innecessari, hauràs de comptar amb un suport per a mànega que s'encarregarà d'emmagatzemar i guardar la mànega, millorant l'aspecte i la neteja del propi jardí.

Quin tipus d'enrotlladors de mànega trobaràs?

En aquesta secció t'oferim la millor varietat d'enrotlladors de mànegues perquè puguis escollir el que millor s'adapti a les teves necessitats. Entre els diferents models, destaquem els següents:

Carro portamànegues, és un dels suports per a mànegues més còmodes, ja que a més d'emmagatzemar la mànega, et permet transportar-la a el lloc de jardí que més et convingui.

Enrotllador de paret, aquest suport de mànega es penja a la paret i inclou sistema de suspensió, facilitant la tasca de regat i sense ocupar espai.

Enrotllador portàtil, és un altre dels suports de mànega més comuns, ja que es caracteritza per la seva gran comoditat, tant a l'hora d'emmagatzemar la mànega com de transportar-la.