Revestiments de paret

Revestiments per a parets d'interior, perfectes per a reformar habitacions. Àmplia selecció de recobriments amb enviament ràpid a casa teva!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Què són els revestiments de paret?

Els revestiments de paret són una forma popular d'acabar les parets internes d'una llar. Hi ha una gran varietat de materials i estils disponibles, per la qual cosa és fàcil trobar un revestiment adequat per a qualsevol projecte de decoració. Alguns dels materials més populars per als revestiments de paret inclouen la fusta, el vidre, el metall i la ceràmica. A més, són molt fàcils d'instal·lar i mantenir.

Revestiments de paret per a reformes de llar

Els revestiments de paret són una part important de la reforma de la teva llar. Poden canviar el look i la sensació de tota la teva casa, per la qual cosa és important triar el revestiment adequat per a les teves necessitats. Hi ha una gran varietat de revestiments de paret disponibles en el mercat.

Cada opció té els seus propis avantatges i inconvenients, per la qual cosa és important investigar abans de prendre una decisió. Els revestiments de paret també poden ser una gran manera d'estalviar diners en la reforma de la teva llar. Alguns materials són més barats que uns altres, i poden ajudar-te a mantenir els costos baixos sense comprometre la qualitat o l'aspecte final del treball.

Quins són els diferents tipus de revestiments de paret i sostre?

Hi ha moltes opcions per a revestiments de parets durant una reforma de la llar. Pot optar per la tradicional pintura, paper tapís o panells de fusta, o fins i tot materials més moderns com a taulells o vinil. Cada opció té els seus propis avantatges i desavantatges, per la qual cosa és important tenir en compte tots els factors abans de decidir quin tipus de revestiment de paret és el millor per a la seva llar.

En Fesmés disposem de revestiments de diferents materials i formats. Descobreix-los a la nostra botiga en línia:

- PVC decoratius: fabricats en poliestirè i una capa superficial de PVC, són solució econòmica i pràctica per a decorar i protegir parets interiors, amb una gran resistència a la humitat i a les esgarrapades. Gràcies al material del qual estan fets, els revestiments de PVC estan disponibles en una gran varietat de dissenys que imiten a maons, fusta i altres.

- D'avet: compostos per aquesta fusta noble i versàtil, els revestiments d'avet natural aporten un aspecte i disseny bonic i elegant en les parets. La seva fixació en les parets es realitza mitjançant claus o caragols.

- Motllures per a sostre i plaques: pensats per a recobrir sostres, les motllures per a sostres i les plaques estan fabricades en poliestirè, un material lleuger i que poden adaptar-se a qualsevol superfície amb el seu adhesiu.

- Aïllaments de parets i sostres: les parets i sostres són superfícies de la llar que requereixen d'aïllament per a mantenir la calor dins de casa. Amb la selecció d'aïllaments per a parets o sostres pots fer-ho el teu mateix de manera senzilla.

Són realment positius els revestiments de paret per a la meva llar?

Els revestiments de paret són una excel·lent manera de millorar l'aspecte i la sensació de la seva llar. Afegeixen un toc modern a qualsevol habitació, al mateix temps que protegeixen contra els danys causats per l'aigua, la llum solar i els insectes. A més, hi ha moltes opcions per a triar entre quan es tracta d'estils, colors i materials diferents per a satisfer les seves necessitats. Si desitja renovar la decoració de la seva llar amb qualitat i durabilitat, consideri usar revestiments per a parets com a solució ideal.