Poms clàssics

Descobreix la millor varietat de poms clàssics en diferents formes i acabats que aportaran elegància a l'mobiliari de la llar. Entra a Fesmés i gaudeix de la millor qualitat a preus increïbles. No t'ho perdis!

Filtrar per:

Material
Color
més... menys
Filtre

Què són els poms vintage?

Els poms es consideren un dels elements decoratius més importants, ja que tenen la capacitat de canviar el look i l’estil decoratiu de la llar, sense la necessitat d'una gran inversió econòmica.

Amb el simple fet de reemplaçar els teus poms antics per uns poms vintage i clàssics, aconseguiràs donar-li aquest toc decoratiu únic que tant temps portes buscant.

Compra poms clàssics i antics en FESMÉS

T'agradaria donar un toc vintage i antic als mobles del teu habitatge? A FESMÉS t'ho posem molt fàcil perquè et sumis a aquesta nova tendència decorativa!

Cada vegada és més comú veure mobles moderns amb detalls vintage i clàssics que trenquen per complet amb els dissenys tradicionals, aconseguint així mobles amb estils i dissenys únics. Tria els poms clàssics i antics que més t'agradin i transforma l'aspecte del mobiliari de la llar de forma ràpida i econòmica!

Per què comprar poms armaris clàssics?

Si t'està avorrint la decoració del teu habitatge i necessites fer un canvi d'estil i renovar l'aire i ambient de la llar, et caldrà comptar amb un dels nostres models de poms per a armaris clàssics. T’ho perdràs?

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de poms clàssics per a armaris i mobles, en diferents models, mides, colors i mesures, perquè trobi el que realment t'agradi i aconsegueixis trencar amb l'estil i disseny tradicional del mobiliari de casa teva.

Quin tipus de poms per a mobles vintage trobaràs?

A FESMÉS trobaràs la millor varietat de poms clàssics i vintage que combinaran amb els teus mobles de menjador, aportant un toc decoratiu diferencial que enamorarà a tot aquell que entri al teu habitatge.

Si ens centrem en el tipus de material, podem trobar els següents models de poms:

  1. Poms ABS, són poms fabricats en plàstic dur i molt resistents als impactes, una opció estupenda per col·locar en calaixos i armaris d'ús diari.
  2. Poms porcellana, es caracteritzen per l'elegància i bellesa que desprenen, a més de realçar el mobiliari amb la seva blancor i translucidesa.
  3. Poms fusta, són una opció estupenda per aportar un toc rústic als mobles de l'habitatge, a més de ser fàcilment combinables amb diferents estils decoratius.
  4. Poms llautó, són una de les millors opcions si el que estàs buscant són poms que contrastin amb el mobiliari de l'habitatge, ja que ofereixen un acabat amb tons daurats i niquelats.
  5. Poms Zamak, es caracteritzen per ser econòmics i resistents, ideals per a col·locar en armaris i calaixos que s'utilitzin assíduament.
  6. Poms de vidre, són ideals per aportar un toc d'elegància i destacar aquells mobles de tonalitats més fosques.
  7. Poms de metall, són la millor opció si el que estàs buscant és potenciar l’ estil clàssic i vintage als armaris i mobles de la llar.