Vernís fusta exterior

Cuida, protegeix i millora l'aspecte de les superfícies de fusta! Troba a FESMÉS la millor varietat de vernissos per a fusta exterior resistents a la intempèrie, a l'aigua i als raigs UV. No et quedis sense el teu!

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Acabat
Capacitat (lt)
Filtre

Què són els vernissos per a fusta exterior?

Els vernissos per a fusta exterior, com el seu propi nom indica, són pintures que garanteixen una excel·lent resistència a la intempèrie, formant una pel·lícula aïllant i visible sobre superfícies de fusta, amb la finalitat de protegir i decorar portes de fusta, marcs, finestres o mobiliari de jardí.

Aquest tipus de vernís és molt versàtil, ja que es pot aplicar en xalets, habitatges i revestiments de fusta situats en ambients salins o a la muntanya.

Compra online un vernís per a fusta exterior a FESMES

¿Comptes amb mobles o superfícies de fusta que romanen a l'exterior de l'habitatge? Si és així, et caldrà un vernís fusta per a exterior, ja que és molt important que portis a terme un manteniment específic per aconseguir lluir el mobiliari com el primer dia, evitant el deteriorament del material i la pèrdua de color.

A FESMÉS posem a la teva disposició vernissos per a fusta exterior en un gran assortiment de colors, acabats i capacitats, perquè trobis el que millor combini amb els teus mobles de fusta.

Quines característiques tenen els vernissos fusta exterior?

Els vernissos per a fusta exterior es caracteritzen principalment per la seva gran resistència, ja que en tenir la funció de protegir les superfícies de fusta que estan exposades als diferents agents climàtics, han de presentar resistència tant als raigs UV, com a l'aigua, independentment que sigui aigua de pluja o de mar. De manera que, els vernissos per a fusta exterior compten les següents característiques:

  • Alta protecció al sol, al fred i a la calor, ja que presenten resistència davant temperatures extremes.
  • Evita la humitat i les filtracions
  • Resistència als raigs UV


Quin tipus de vernís fusta exterior trobaràs?

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de vernissos fusta exterior. Si ens centrem en el tipus de vernís, podem trobar:

  1. Vernís fusta marí, ideal per protegir superfícies de fusta de vaixells, ja que tenen un alt grau de resistència a l'aigua de la mar, al sol i a les boires marines. A més, és impermeable i compatible amb qualsevol tipus de fusta.
  2. Vernís fusta exterior, idoni per mantenir i protegir de la intempèrie les superfícies exteriors de fusta.

En el nostre blog trobaràs tots els consells per vernissar fusta.