Alarmes per casa i detectors

Instal·la alarmes, detectors de fum i detectors de monòxid de carboni a la llar i guanya en tranquil·litat! A FESMÉS trobaràs la millor varietat d'alarmes i detectors a preus increïbles. No te'ls perdis!

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Nivell de potència acústica (dB)
Filtre

Millora la teva seguretat amb alarmes per a casa

Si vols guanyar en tranquil·litat i qualitat de vida, les alarmes per casa són per a tu!

Oblida't de les preocupacions cada vegada que surtis de casa i aconsegueix mantenir la tranquil·litat i la calma, gaudint dels teus dies de vacances sense tenir por que algú entri al teu habitatge.

En aquesta secció trobaràs alarmes digitals i detectors de presència que t'avisaran quan detectin qualsevol mena de moviment a la llar. Fes un cop d'ull!

Compra el millor detector de fum a FESMÉS

La llar és un dels llocs on passem la major part del nostre temps, ja que és la nostra zona de confort, on ens sentim bé i a gust, i, sobretot, és el lloc on gaudim dels nostres familiars i amics, compartint moments que quedaran gravats en els nostres records.

Però, com qualsevol altre lloc, també hi ha risc de patir un accident, ja que un habitatge està ple d'endolls i aparells electrònics que s'utilitzen diàriament i es poden veure danyats en qualsevol moment sense que ens n'adonem, ocasionant un accident que pot arribar a incendiar tot l'habitatge.

Per evitar aquest tipus d'accidents, FESMÉS posem a la teva disposició detectors de fum que s'encarregaran d'avisar en el suposat cas que detectin presència de fum a l'habitatge.

Què és un detector de monòxid de carboni?

Un detector de monòxid de carboni és un aparell que s'encarrega d'alertar sempre i quan detecti alt contingut de monòxid de carboni, a través de verificar la qualitat de l'aire i comprovar la presència d'aquest gas, que pot ser perillós si és exposat en un lloc determinat i de forma perllongada.

És molt recomanable comprar un detector de monòxid de carboni si comptes amb aparells que funcionin amb gas a l'habitatge, com poden ser, aparells de calefacció, calderes, estufes de llenya, etc.