Canyís, vímets i bruc natural

El canyís, vímet, bruc i falguera natural són perfectes per ocultar teu jardí, segons el grau d'ocultació que vulguis, hauràs de decantar-te per un material o un altre.

Filtrar per:

Tipus de producte
Alçada (mt)
Longitud (mt)
Filtre

Canyís, vímet, bruc i falguera natural per decorar i ocultar el teu jardí de les mirades. Productes naturals, lleugers i amb diferents graus d'ocultació. Troba en FESMÉS el que més s'adapta a les mides i necessitats del teu jardí, parcel·la, piscina o terrassa!

 

Per què comprar canyís, vímet, bruc i falguera natural

 

El canyís, vímet, bruc i falguera natural són perfectes per ocultar teu jardí, segons el grau d'ocultació que vulguis, hauràs de decantar-te per un material o un altre.

A continuació t'expliquem les característiques de cada un dels materials:

El bruc és un material natural i un dels més utilitzats com a sistema d'ocultació. El bruc natural és una bona elecció per cobrir tanques. La seva bonica estètica decorarà la zona que vulguis amagar o delimitar. Pots trobar diferents densitats de bruc segons el nivell d'ocultació que vulguis obtenir.

El vímet és un material que proporciona una alta resistència a el sol i a l'aigua, alhora que ens ofereix una alta ocultació. És un producte decoratiu que aportarà elegància a la teva estada. Perfecte per a crear diferents ambients dins d'un jardí.

El canyís té un aspecte mediterrani i és adequat per a grans delimitacions com per exemple en el sector agrícola. És perfecte com a sistema d'ocultació i la seva estructura és molt lleugera i resistent.

falguera natural és una fibra natural bastant resistent que resisteix a el pas el temps i als raigs UV. És un dels materials més utilitzats. No proporciona una ocultació total, però permet la creació d'ambients.

 

Com col·locar canyís, vímet, bruc i falguera natural

La col·locació de canyís, vímet, bruc i falguera natural és molt senzilla. Per a la correcta subjecció de canyís i bruc natural, s'ha d'utilitzar filferros galvanitzats o coberts de plàstics per evitar la seva oxidació. Amb tan sols unes alicates serà suficient.

S'ha de fixar en els extrems i en el centre per evitar el moviment amb el vent.