Per a què s'utilitza la cola de contacte i blanca?

La cola de contacte i blanca s'utilitza per enganxar, encolar i acoblar tot tipus de fusta, paper, cartró, tela, ceràmica, suro o feltre. El seu temps d'assecament és curt, de manera que permet realitzar projectes de bricolatge, acoblaments, muntatges o revestiments. Ceys o Soudal, són marques de referència en aquest àmbit.

Compra cola blanca i cola de contacte a FESMÉS

Comptar amb cola blanca o cola de contacte a la llar et pot treure de més d'una dificultat, ja que en el moment que menys t'ho esperes és quan et pot passar qualsevol cosa, des que se t'aixequi la sola de la sabata just quan estaves sortint de casa, fins que t'ensopeguis amb el sòcol de fusta del menjador del teu habitatge, amb tal mala sort que es quedi desenganxat de terra i necessitis tornar-lo a unir.

Per tant, podem observar com tenir cola de contacte o cola blanca a casa és una cosa imprescindible que t'ajudarà a sortir del pas en qualsevol situació i circumstància, aportant una solució ràpida al problema.

Per què comprar online coles blanques i coles de contacte?

Si ets un amant del bricolatge i t'encanta construir els teus propis projectes, a la teva caixa d'eines no pot faltar un dels elements clau per desenvolupar qualsevol tipus de projecte, i segur que saps de quin material estem fent referència, oi? Evidentment, estem parlant de la cola blanca i cola de contacte.

Les coles blanques i coles de contacte et permetran encolar i enganxar tot tipus de fustesja siguin toves o dures, podent dur a terme els treballs de bricolatge desitjats, ja siguin en superfícies de fusta, paper, cartró, ceràmica, suro, etc.

Tipus de cola blanca i de contacte

En aquesta secció trobaràs diferents tipus de cola blanca i de contacte, entre els quals podem diferenciar els següents:

  • Cola blanca per a fusta, com el seu propi nom indica, és una cola que està indicada per enganxar i unir qualsevol tipus de fusta, encara que també és adequada per utilitzar sobre paper, cartró, tela, suro, cuir i altres materials. A més, també trobaràs coles blanques per a fusta d'ús exterior, amb la finalitat de cobrir totes les teves necessitats.
  • Cola de contacte, les podem trobar en color transparent i groc, ideal per unir multitud de materials, ja que es caracteritza per ser un tipus de cola molt polivalent i d'ús general.