Plaques de gas

Estalvia elaborant les teves millors receptes amb plaques de gas! Entra a Fesmés i comença a cuinar deliciosos plats que deixaran als teus familiars i convidats enamorats, perquè el secret està a cuinar amb plaques de gas!

Filtrar per:

Tipus de control
Marca
Model
Color
Nombre de zones de cocció
Amplada (mm)
Fons (mm)
Amplada d'encast (mm)
Profunditat d'encast (mm)
Filtre

Si t'estàs plantejant canviar o renovar el sistema de cocció de la cuina, una de les millors opcions que pots optar són les plaques de gas, ja que a més de consumir menys energia, estaràs contaminant menys i respectant més el medi ambient.
A Fesmés trobaràs plaques de gas que et permetran gaudir mentre prepares els teus millors plats, no t'ho pensis més i equipa la teva cuina com es mereix!

 

Quines característiques i avantatges presenten les plaques de gas?

El principal avantatge que caracteritza les plaques de gas, és l'estalvi energètic, ja que podràs estar cuinant durant hores, consumint molt menys que si cuines amb un altre tipus de plaques.

Per als especialistes i professionals de sector, comptar amb plaques de gas a la cuina, és imprescindible, ja que no hi ha res millor que l'autèntic sabor de la cuina tradicional. A més, si també comptes amb una campana extractora integrada que elimini i evacuï les olors, gaudiràs del plaer de cuinar com mai abans ho havies fet.

Un altre dels avantatges que defineixen les plaques de gas i que les fan diferents de les altres, és el simple fet que en comptar amb aquest tipus de plaques, no necessitaràs comprar un recipient concret que funcioni amb la placa de gas, sinó que t'ofereixen un ampli ventall de possibilitats, ja que pots utilitzar l'estri per cuinar que més t'agradi, sense importar el material, ja sigui de fang, ferro o acer inoxidable. D'aquesta manera, t'aportaran tranquil·litat i seguretat perquè podràs preparar les receptes al teu gust, sense la necessitat d'haver de preparar el plat en un recipient determinat.

 

Com netejar una placa de gas?

Les plaques de gas compten amb una graella que aporten estabilitat a l'hora de cuinar, ja que permeten que el recipient amb què s'estigui cuinant, quedi ben subjecte, sense trontollar ni córrer el risc d'abocar la salsa o els aliments que hi pugui haver dins. A més, les graelles són molt fàcils de netejar, ja que únicament es necessita una esponja amb aigua i sabó.

No obstant això, si a més de la graella, s'ha embrutat la placa i els cremadors també, s'aconsella utilitzar un producte específic per netejar la placa i aconseguir treure totes les taques, evitant usar productes abrasius.