Estors screen

Necessites estors per decorar casa teva i tenir la teva pròpia intimitat? A Fesmés posem a la teva disposició els millors estors enrotllables Screen en diferents colors. Entra i tria el que més t'agradi!

Filtrar per:

Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Els estors Screen es caracteritzen pel seu disseny modern i teixit llis que deixen passar la llum a l'interior, assegurant un control de la privacitat segons l'hora del dia. Els estors Screen aporten privacitat alta durant les hores de sol, reduïda a la nit i visibilitat exterior mitjana. A Fesmés t'oferim una gran varietat de colors perquè triïs el que més s'adeqüi amb la decoració de casa teva.

Si per a algunes habitacions de la llar prefereixes mantenir la privacitat durant tot el dia, pots combinar aquest tipus d'estors amb els estors opacs enrotllables que et garantiran tenir la teva pròpia intimitat. Altrament, si ets d'aquelles persones que els agrada tenir llum dins de la llar, podràs combinar-los amb estors translúcids, aconseguint tenir més llum natural a les zones desitjades.

Els estors Screen enrotllables estan fabricats en teixit el 65% PVC i 35% polièster, aportant característiques tècniques molt peculiars a l'estor, ja que ofereixen protecció contra els raigs UV, estalvi d'energia, llarga vida útil i gran resistència a la calor perquè són ignífugs. També eviten l'atracció de la pols, gràcies a les seves propietats antiestàtiques. Totes aquestes propietats aportades pels estors Screen no impedeixen ni entelen la visió exterior. A més, per aconseguir un estil decoratiu modern, podràs combinar aquests estors amb estors estampats.

Característiques dels estors Screen

  • Gran visibilitat de l'exterior però alhora, proporciona privadesa.
  • Gran aïllament gràcies al teixit.
  • Facilitat de maneig gràcies a les cadenetes d'operació per pujar o baixar fàcilment l'estor.
  • Àmplia gamma de teixits a la teva disposició.
  • Suports d'alumini per proporcionar un acabat modern i elegant


Com s'instal·len els estors Screen?

Pel que fa a la instal·lació d'aquesta col·lecció d'estors enrotllables, s'instal·la com els estors enrotllables nit i dia, per tant, no presenten cap tipus de dificultat, ja que inclouen els suports pel seu muntatge a la paret o al sostre i l’accionament pot instal·lar-se a banda i banda de l'estor. També inclouen suports metàl·lics amb embellidors, contrapès ocult i cadeneta d'accionament.

Com es netegen els estors Screen?

El manteniment d'aquest tipus de teixits Screen és mínim, simplement segueix les instruccions facilitades pel fabricant i neteja l’estor amb un drap lleugerament humit.