Esmoladores

Necessites una eina per tallar, desbastar, polir o raspallar? Descobreix l'esmoladora, l'eina elèctrica multifuncional i versàtil de Fesmés.

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Potència (W)
Diàmetre del disc (Ø mm)
Filtre

Comprar una mola

Estàs buscant una eina elèctrica multifuncional? Et presentem l’esmoladora. És capaç de polir, decapar, desbastar i tallar. Tot en una mateixa eina! És l'aliada perfecta per fer treballs de bricolatge, ja sigui en l'àmbit industrial com l'àmbit domèstic.

A Fesmés disposem d'una gran varietat de models d’esmoladores per comprar i de les millors marques com Bosch, Powerplus o Angular. Però no totes les eines esmoladores són iguals i compten amb les mateixes prestacions, és per això, que és molt important tenir en compte diversos aspectes per escollir l’esmoladora que s'adapti millor a les teves necessitats.

Què has de tenir en compte a l'hora de comprar una esmoladora?

A continuació, et presentem els aspectes principals que has de tenir en compte a l'hora de comprar una esmoladora a Fesmés:

  • Mida: Hi ha diverses mides de discs, des dels 115mm fins als 230mm. Aquests últims estan pensats per realitzar treballs més professionals en superfícies més dures i extenses.
  • Potència: Quanta més potència tingui l’esmoladora, major treball i adaptació tindrà en qualsevol superfície.
  • Tipus de discos: Es pot triar entre discos universals que serveixen per a qualsevol material o els específics (material tou, polir, tallar ...)
  • Inserció de mànec: és possible adaptar el mànec de l’esmoladora en diferentes posicions perquè resulti més útil fer la feina, sobretot per als esquerrans.

 

Un aspecte important a tenir en compte a l'hora de comprar una esmoladora és que algunes d'elles tenen amb un sistema de seguretat anomenat DMS o sistema home mort. Aquest sistema serveix per evitar que el gallet es quedi retingut. És a dir, l'eina només funciona quan la persona té pressionat l'interruptor de seguretat per evitar que l'usuari pateixi algun accident si deixés anar l'eina.