Tapes WC

Troba tapes de WC en diferents models i materials.

Filtrar per:

Tipus de producte
Forma
Caiguda esmorteïda
Material frontissa
Amplada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Tapes WC:

Si estàs en aquesta secció és perquè segurament la teva tapa wc s'ha deteriorat o espatllat i necessites canviar-la per una altra que s'adapti al disseny del teu vàter, però et preocupa no trobar el model que s'adapti al teu wc, oi? És moment de deixar les preocupacions a una banda perquè a Fesmés tenim tot el que necessites i més!

Disposem de tapes wc de diferents models i mides perquè precisament, tinguis un ampli ventall de possibilitats i trobis el model que millor encaixi amb el teu vàter. Si tens un vàter Roca, tenim a la teva disposició les tapes originals roca per diferents models, així com el model Victòria, Dama i Dama Senso.

Si en cas contrari, el teu inodor no és marca Roca, tampoc tindràs de què preocupar perquè tenim models pels inodors universals i, a més, podràs triar el tipus de tapa en funció de les teves preferències.

Descobreix els nostres tipus de tapa wc i remodela el teu vàter!

Les tapes wc amb amortiment de caiguda lenta, també conegudes com a soft-close, són una opció ideal, ja que, en determinades ocasions, per distracció o malaptesa, se'ns ha relliscat la tapa wc i de l'impacte contra el vàter, ens hem emportat un bon ensurt. Per evitar aquestes situacions i tenir cura de l'inodor, les tapes wc amb amortiment lent seran el teu millor aliat, a més, li donaran un toc subtil, decoratiu i distintiu al teu bany.

Les tapes wc take off, són una altra opció molt recomanada, ja que es caracteritzen per la facilitat de desmuntar la tapa wc sense cap esforç, degut a les frontisses estàndard d'alliberament fàcil, permetent així una neteja i higiene del vàter molt més senzilla i eficaç.

I ara, ¿quina excusa tens per no donar-li un nou ambient al teu bany? Tria la tapa wc que més t'agradi i gaudeix del teu bany com mai!