Llums de peu

Fes clic ara i descobreix el nostre nou catàleg online de llums de peu. Aprofita els nostres descomptes acumulats del 3% amb la targeta de client.

Filtrar per:

Estil
Color
Model
Potència (W)
Casquet
Alçada (mm)
Filtre

T'agradaria modernitzar l'estil decoratiu del teu menjador? Si és així, estàs al lloc adequat. A Fesmés posem a la teva disposició la millor varietat de llums de peu, en estils i dissenys diferents perquè trobis la que millor s'adapti als teus gustos i aconsegueixi generar l'ambient desitjat.

Quins avantatges tenen les llums de peu?

Els llums de peu, a diferència dels altres tipus de llums, es caracteritzen per la seva estructura, ja que poden presentar una infinitat d'estils, però la seva principal característica és que estan recolzats a terra de forma vertical, estilitzant i decorant qualsevol racó o cantonada de la llar.

Un dels principals avantatges que tenen és la llum tan acollidora i íntima que desprenen, ja que, en moltes ocasions, quan estem mirant una pel·lícula al sofà, gaudint del nostre moment de tranquil·litat, no ens ve de gust encendre el llum del menjador perquè té una potència massa alta, però tampoc ens ve de gust estar completament a les fosques. En aquest precís moment, és quan ens adonem que realment necessitem un llum de peu que combini amb els focus Led sostre i ens ofereixi aquesta llum càlida i necessària per veure la televisió o llegir el nostre llibre preferit sense cap dificultat.

Comptar amb un llum de peu serà tot un encert, perquè a més d'oferir aquest toc d'il·luminació tan desitjat, es convertirà en un element decoratiu fonamental, perquè farà ressaltar el menjador, convertint-lo en un espai molt familiar i acollidor.
Indiferentment de l'estil decoratiu que predomini al teu habitatge, en aquesta secció trobaràs el llum de peu ideal pel teu menjador. No esperis més i troba la teva preferida!

Tipus de llums de peu

Amb l'objectiu de satisfer la demanda de tots els gustos i estètiques, a FesMés oferim un ampli catàleg de làmpades de peu amb diferents característiques. A continuació veurem els principals tipus que pots comprar des del nostre lloc web:

- Amb cos de fusta: Primerament trobem els llums de fusta. Aquest llum són ideals per combinar amb espais minimalistes o de tons clars. Combinant a la perfecció gairebé amb qualsevol espai i generen un ambient molt natural.

- Amb cos metàl·lic: Contràriament a les del punt anterior, els llums de peu amb cos metàl·lic no estan fets amb material natural. Per això, són més adequades per a espais retro, encara que és una opinió subjectiva, ja que els gustos es perceben de manera diferent segons la persona.

- De material natural: També disposem de làmpades confeccionades completament en material natural. És el cas del nostre llum Sand Haia, fabricat íntegrament en fusta de faig.

- Làmpades de peu vintage: Es tracta de làmpades d'estètica clàssica ideals per a llocs formals com ara despatxos d'advocats o notaries, entre d'altres. També són molt indicades per a espais que es volen complementar amb mobiliari elegant.

- Làmpades de peu modernes: Al contrari que les del punt anterior, les làmpades de peu modernes estan especialment indicades per a espais innovadors, moderns i, en cert punt futuristes.

Com triar els millors llums de peu?

A l'hora de triar els mobles i complements per a un espai, és important dur a terme una bona cerca per tal de trobar els articles perfectes. Per això, des de FesMés et proposem alguns consells per triar correctament els teus nous llums de peu.

1. Estudiar l'espai i la resta del mobiliari: El primer és determinar el resultat que es vol obtenir i fer una elecció tenint en compte la resta del mobiliari. Si no, ens arrisquem a obtenir un resultat amb poca sintonia, fet que no proporcionaria el millor acabat estètic.

2. Determinar la funcionalitat de la il·luminació: També és molt important veure quin espai es vol il·luminar. Per exemple, si l'objectiu és il·luminar un llibre per llegir al llit, és millor optar per un model que inclogui llums laterals o que la llum sigui flexible. D'altra banda, si voleu il·luminar un espai en general, amb una llum de format vertical serà perfecta.

3. Consultar amb un professional: sempre és recomanable consultar els dubtes i deixar-se assessorar per un professional. A FesMés som especialistes en la matèria, de manera que podrem assessorar-te amb coneixement de causa perquè aconsegueixis el resultat que desitges.

Avantatges de comprar els teus llums de peu a FesMés

A FesMés posem en escena una proposta de valor única per aportar als nostres clients tot allò que necessiten. Seguidament et mostrarem alguns avantatges de comprar els teus llums de peu a FesMés:

- Enviament a domicili i muntatge: Compra de la manera més còmoda, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Enviarem la teva comanda a l'adreça proporcionada sense que t'hagis de moure de casa. A més, si així ho necessites, ens encarregarem del muntatge dels teus mobles perquè no t'hagis de preocupar de res. Comprar i gaudir-ne.

- Assessorament individualitzat: Ens avalen més de 20 anys dexperiència. Coneixem el sector al detall, de manera que us podem assessorar en cas que tingueu qualsevol dubte o consulta.

- Ofertes i promocions: Proporcionem ofertes i promocions de manera periòdica. D'aquesta manera, pots comprar els teus llums de peu al millor preu.

- Avantatges exclusius per a clients: Gràcies a la nostra trajeta de fidelització, podràs acumular un 3% de descompte a cada compra.