Accessoris per compressors

Troba tots els accessoris necessaris per a treballar de forma còmoda amb el teu compressor. Escull des de clavadores, pistoles per pintar, de bufat, d'inflar, acoblaments, mànegues, claus, grapes, etc

Filtrar per:

Tipus de producte
Varietat
més... menys
Mides (mm)
Filtre

Comprar accessoris compressor d'aire

A Fesmés posem a la teva disposició un ampli ventall de possibilitats per al teu compressor d'aire, simplement hauràs d'escollir el tipus de treball que vols fer i en funció de la feina, hauràs d'escollir un tipus d'accessori o un altre, amb la finalitat que s'adapti a les teves necessitats i puguis dur a terme la tasca de bricolatge correctament.

En el cas que necessitis una combinació d'elles, pots trobar un kit bàsic que conté totes les eines pneumàtiques necessàries per treballar amb un compressor d'aire.

Quins accessoris compressor tenim disponibles?

En aquesta secció posem a la teva disposició la millor selecció d'accessoris compressor, amb la finalitat que trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats. Entre els diferents accessoris, destaquem els següents:

  1. Clavadores i grapadores pneumàtiques: s'utilitzen en treballs manuals i d'artesania com ara l'entapissat, el muntatge de motllures i l'acoblament de petites peces. El gran avantatge és que passen completament desapercebudes, ja que les grapes i els claus són pràcticament invisibles una vegada acoblats en teles i fustes.
  2. Grapes i puntes: producte complementari per les grapadores i clavadores, fabricat en acer d’acabat zincat . Disponibles al nostre assortiment diversos models i mesures perquè s'adaptin a tots els treballs que vulguis realitzar.
  3. Pistola per pintar amb compressor d'aire: per a realitzar tota mena de treballs amb pintures i vernissos, disponibles per a pintar amb sistema de gravetat o sistema de succió i dipòsits amb diferents capacitats.
  4. Pistola d'aire per compressor: ideal per netejar superfícies de treball brutes després de realitzar mecanitzacions o altres tipus de treballs, habitualment les pistoles s'utilitzen en àmbits industrials com tallers de fusta, centres de mecanitzat, etc. i se subministren amb diferents tipus de filtres per arribar als racons de difícil accés.
  5. Existeixen també pistoles per compressor amb manòmetre utilitzades en tallers mecànics per a inflar pneumàtics de cotxe, motocicletes, bicicletes, etc.
  6. Pistola raig de sorra: ideals per a la neteja d'objectes o façanes retornant el seu aspecte natural i original. L'aplicació de sorra d'alumini òxid elimina les restes de pintura i òxid en superfícies de metall. La pistola de raig de sorra es pot utilitzar en qualsevol treball de renovació, manteniment, fusta, metall, etc.
  7. Mànegues per a compressors: són les encarregades de transportar l'aire des del compressor fins a l'eina pneumàtica que vulguis utilitzar. Disponibles en PVC, cautxú i poliuretà.
  8. Accessoris i acoblaments: disponibles per a la connexió de diferents accessoris entre la mànega i el compressor, o entre la mànega i l'eina: disponibles acobladors mascle euro, acobladors mascle orion, connectors ràpids femella, acobladors I, greixadors, filtres, etc.