Guies de calaix

Descobreix les millors guies de calaixos en diferents mides i dissenys! A FESMÉS trobaràs guies per a tots els calaixos del teu habitatge, des de guies amb rodaments fins guies amb frens. Aprofita't dels millors preus!

Filtrar per:

Marques
Capacitat de càrrega (kg)
Tipus de producte
Marca
Longitud (mm)
més... menys
Extracció
Fre
Sistema Push
Filtre

Comprar guies per calaixos


Posem a la teva disposició les guies per a calaixos més utilitzades a la llar en diferents mesures de fons perquè s'adaptin a qualsevol fons de moble, ja siguin per a la cuina, armaris robers, calaixeres, mobles de bany, etc.

Els nostres models de guies per calaixos

En aquesta secció trobaràs les millors guies de calaixeres per armaris en diferents models i per a diversos calaixos, entre les quals destaquem les següents:

  1. Guies amb rodes o corrons: se subministren amb rodes habitualment de niló per lliscar el calaix, i en la part final del recorregut, disposen de caiguda per assegurar el tancament i que el calaix quedi sempre completament tancat.
  2. El gran avantatge d'aquest sistema és que no necessites mecanitzar i simplement has de cargolar a la carcassa del moble i al calaix, disposem també d'un model que incorpora sistema Soft Close.
  3. Guies de boles telescòpiques: aquest tipus de guies destaquen per la seva gran suavitat de funcionament, les tenim disponibles amb extracció total, per un accés total al calaix i d'extracció parcial del calaix, que dóna un accés lliure aproximat del 75%. Les guies de boles amb extracció total incorporen fre per evitar cops contra els muntants dels mobles.
  4. Guies ocultes Slippe: aquest tipus de guies són les que utilitzen de forma habitual els fusters o fabricants de mobles, ja que queden completament ocultes i poden incorporar tancament tipus Soft Close (tancament esmorteït) i obertura tipus Push si ho consideren oportú. Les guies ocultes per calaixos Slippe requereixen mecanització per al seu muntatge i no és molt aconsellable aquest tipus de guia si un no té experiència ni eines per realitzar el seu muntatge.

 

Quines guies per a calaixos triar?

A continuació, t'exposem tant els avantatges com desavantatges dels diferents tipus de guies de calaixos que tenim a FESMÉS, amb la finalitat que escullis les guies que millor s'adaptin als calaixos del teu habitatge.

  • Guies amb rodes i corrons: són molt econòmiques, no requereixen mecanització i especialment indicades per a la substitució d'antigues guies. Disponibles en blanc i plata.
  • Guies telescòpiques de boles: gran suavitat de funcionament, gran relació qualitat preu, no requereixen mecanització i multitud d'opcions disponibles.
  • Guies per calaixos ocultes: completament invisibles, infinitat d'opcions i combinacions, requereix mecanització i preu elevat.


No t'ho pensis més i esculli la guia que més et convingui per als calaixos i mobles de casa teva.