Cistells roba bruta

Descobreix la nostra varietat de cistelles per a roba bruta que et permetran mantenir el bany net i impol·lut en tot moment.

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Color
Capacitat (lt)
Filtre

Cistelles roba bruta:

Les cistelles per a roba bruta formen part dels elements indispensables que tota llar ha de tenir, ja que quan arribem a casa després d'una llarga jornada laboral, el primer que solem fer és treure'ns la roba de la feina a corre-cuita per col·locar-nos el pijama i gaudir del nostre temps de relax al sofa. Però, què passa amb la roba que portàvem posada? Segurament l'haurem deixat tirada per l'habitació, ja que, amb el cansament acumulat de tot el dia, l'únic que tenim ganes és de posar-nos roba còmoda i estirar-nos al sofà.

Quin tipus de cistelles per a roba bruta tenim disponibles?

Les cistelles per a roba bruta és un accessori que no pot faltar a cap llar. És important tenir un espai on dispossis una cistella de roba bruta per poder emmagatzemar tota la roba que per a rentar. A Fesmés trobaràs diferents tipus de cistelles per a la roba bruta fetes amb una àmplia varietat de materials, perquè puguis escollir la que millor s'adapti a l'espai de la teva llar. 

Cistelles de vímet per a la roba bruta:

El vímet és un material rústic que encaixa amb qualsevol espai de la llar. És resistent i robust i permet guardar una gran quantitat de roba bruta fàcilment. Aquesta mena de cistelles de roba bruta es poden col·locar a qualsevol lloc i combinar a la perfecció amb tot el mobiliari.

Cistelles de la roba bruta dobles:

Aquesta mena de cistelles són perfectes per a separar la roba bruta per colors o teixits. Si fas rentadores dividint la roba perquè no es faci malbé, aquestes cistelles et permeten emmagatzemar la roba fàcilment. A més, són cistelles de roba bruta de grans dimensions, però fetes amb un material flexible perquè hi càpiguen a qualsevol espai de la llar.

Cistelles de roba bruta de fibres naturals:

Si vols donar-li un toc natural a la teva llar, les cistelles de roba bruta fetes amb fibres naturals són sense cap mena de dubte, la millor opció. El material amb què estan realitzades asseguren la correcta protecció de la roba. Són cistelles que tenen una gran durabilitat i es poden disposar a qualsevol espai de la llar, ja que gràcies al seu disseny elegant, combinaran amb totes les estances.