Complements estenedors de roba

Selecció de complements per el teu estenador: pinces, cistelles, cordes per fer el teu estenador a la terrassa o estenadors per radiadors o balcons. Al teu gust!

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Longitud (mm)
Filtre

Què són els estenedors de balcó i radiador?

Si el que estàs buscant és aprofitar al màxim els espais del teu habitatge, els estenedors de balcó i radiador estan fets per a tu.

Aquests estenedors es caracteritzen per ser petits elements que s'acoblen perfectament als radiadors de la teva llar o a la barana del teu balcó, aconseguint així que puguis estendre la roba sense necessitat d'ocupar un espai extra. Sona bé, oi? Segueix llegint!

Compra pinces per al teu estenedor balcó i radiador a FESMÉS

Qualsevol estenedor, ja sigui un estenedor balcó o estenedor radiador, independentment del seu disseny i model, necessita comptar amb pinces que li permetin sostenir la roba per poder eixugar-la i que no se l'emporti el vent. Però segur que a tu també t'ha passat, de comprar pinces de la roba i a poc a poc i sense adonar-te'n, anar perdent-les fins que arriba un dia en què et quedes sense pinces i no pots estendre la roba, oi?

En aquesta secció t'oferim pinces de roba en packs i cistelles per pinces, que s'encarregaran d'emmagatzemar les pinces en un mateix lloc perquè sàpigues en tot moment on són i no les perdis.

Munta el teu propi estenedor amb cordes estenedor!

Muntar el teu propi estenedor amb cordes és una opció estupenda, ja que podràs penjar la roba des de qualsevol part de la llar, ja sigui una terrassa, pati, terrat o balcó .

En funció del lloc on el vulguis ubicar, únicament et caldrà comptar amb cordes estenedor i lligar-les a qualsevol superfície, ja sigui la barana de la balconada, o bé, si ho prefereixes, pots comprar suports per a les cordes de l'estenedor i situar-los en el lloc que més et convingui.

Avantatges de muntar un estenedor amb una corda estenedor

Construir-te el teu propi estenedor és una de les millors decisions que pots prendre, ja que t'aportarà una gran varietat d'avantatges, entre els quals destaquem els més significatius:

  1. Podràs muntar-lo on vulguis, estalviant el màxim espai possible i oblidant-te de pensar que la roba destorba o fa mala imatge, ja que podràs penjar les cordes al lloc que millor et sembli, en llocs on no tingui visibilitat al carrer o en espais que tinguin moltes hores de sol.
  2. Fàcil instal·lació, ja que el podràs muntar i desmuntar ràpidament i sense cap problema.
  3. Són els més econòmics del mercat, perquè únicament et caldrà comptar amb cordes per muntar-lo i ja podràs posar-te mans a l'obra. En el cas de no comptar amb cap superfície on lligar les cordes, et caldrà comptar amb un suport per subjectar les cordes i ja podràs gaudir del teu propi estenedor.