Aïllament i impermeabilització

Descobreix la millor varietat de productes aïllants i impermeabilitzants per al teu habitatge. A FESMÉS trobaràs silicones, segelladors, massilles, escumes de poliuretà i pistoles de silicona que aportaran qualitat als teus treballs de bricolatge.

Filtrar per:

Filtre

Per què comprar aïllant tèrmic, acústic i impermeable per a la llar?

A tots ens agrada sentir-nos còmodes i a gust en el nostre habitatge, oi? I per aconseguir-ho, cal tenir en compte una sèrie d'elements que juguen un paper molt important a l'hora de proporcionar-nos comoditat i benestar. I és que, comptar amb productes aïllants tèrmics, acústics i impermeables a l'habitatge és fonamental per aconseguir la satisfacció i l'ambient desitjat.

Tipus de productes aïllants i impermeables a FESMÉS

En aquesta secció t'oferim la millor selecció de productes aïllants i impermeables perquè portis a terme les teves tasques de bricolatge i construcció, renovant les diferents superfícies de la llar i garantint en tot moment la millor qualitat. Entre la gran varietat de productes, trobem els següents:

Les silicones, es consideren un dels productes més necessaris i fonamentals a l'hora de dur a terme qualsevol tasca de bricolatge, ja que s'encarreguen de reparar i restaurar les possibles fissures que puguin sortir en les diferents superfícies, així com segellar juntes o reparar esquerdes.

Els segelladors i massilles, són productes fonamentals que s'utilitzen per reparar i omplir qualsevol superfície i per evitar la penetració de soroll, pols, fum, líquid, aire, foc i gas des d'un lloc a un altre.

Les escumes de poliuretà, es caracteritzen per ser un dels productes essencials per a les tasques de bricolatge i construcció, ja que s'encarreguen d'omplir i segellar tot tipus de buits i forats. A més, aquestes escumes s'utilitzen per muntar portes i finestres també com aïllants tèrmics i acústics.

Les pistoles de silicona, són les eines imprescindibles i necessàries que es necessiten per a la correcta aplicació de les silicones i les massilles, ja que gràcies a el disseny ia la forma que presenten, permeten col·locar el cartutx de silicona o massilla i aplicar-lo adequadament sobre la superfície que es vol reparar, segellar o muntar.

Avantatges dels aïllants tèrmics, acústics i impermeables

Els productes aïllants, ja siguin tèrmics o acústics i els productes impermeables, es caracteritzen principalment per oferir una gran varietat d'avantatges, entre les quals trobem les següents:

  1. Redueixen el consum d'energia, evitant la necessitat d'utilitzar l'aire condicionat o la calefacció.
  2. Aporten comoditat i confort en protegir la llar del soroll.
  3. Aporten protecció contra les humitats i eviten l'aparició de floridura i fongs.
  4. Ofereixen benestar i estalvi econòmic durant tota la vida útil de la llar.
  5. Proporcionen un efecte immediat des que s'instal·len els aïllants tèrmics, acústics o productes impermeables.