Loading

Silicona Stop Moho Transparent

SILICONA STOP MOHO TRANSPARENT Codi: 552051001 Mides: 50ML
-18%
3,95 € 3,25 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Silicona de qualitat superior per a banys i cuina
√ Aplicació ràpida i fàcil, fins i tot sobre el cordó antic
√ Protecció anti floridura que dura 5 vegades més
√ 100% impermeable amb alta adherència
√ Seca en 30 minuts
√ No pintable

Descripció
Silicona Stop Moho Easy transparent amb espàtula incorporada. De fàcil aplicació i gran protecció antifloridura, la silicona Stop Moho dura 5 vegades més que qualsevol silicona per a cuina i banys gràcies a la tecnologia TLC. Renova la silicona anterior sense necessitat d'eliminar-la, aconseguint juntes noves en 5 minuts i amb un assecatge ràpid en 30 minuts.
Descripció detallada

Mètode de d'aplicació

Preparació de superfícies: Les superfícies a segellar han d'estar lliures de pols o greix i seques. Els suports com el metall o el vidre es poden netejar amb facilitat amb un drap humitejat amb acetona o alcohol (isopropanol). El mètode de neteja per a altres tipus de suports hauria de consultar-se al fabricant.

Aplicació: Tallar la cànula amb l'ajuda d'un cúter en forma de bisell segons el diàmetre desitjat i aplicar sobre la junta mitjançant una pistola adequada. En juntes verticals s'han d'emplenar les mateixes de baix a dalt per evitar la formació de bosses d'aire a l'interior de la junta.

Per allisar el producte, utilitzar l'espàtula allisadora CEYS ALISA SILICONA.

Per tallar els cantons de la junta es pot utilitzar una fulla un cop sec el material (mínim 24 hores després d'aplicació).

Temps d'espera per al contacte amb l'aigua: 30 min

Temps d'espera per a la resistència a l'aigua a pressió elevada: 12 h

Temps d'assecat total: 24 h

El procés de catàlisi acètica d'aquest segellador de silicona desprèn petites quantitats d'àcid acètic durant la reticulació. És aconsellable una bona ventilació del lloc d'aplicació. De la mateixa manera, es recomana evitar el contacte perllongat amb la pell.

Dissolució i neteja: El producte humit s'elimina fàcilment mitjançant un drap humit en alcohol. Un cop reticulat, únicament podrà ser eliminat mitjançant mètodes mecànics. Pot ajudar l'Elimina Silicona Professional de Pas Professional

Descàrregues

Fitxa Técnica Silicona Stop Moho