Catifes viníliques

Necessites una catifa que no acumuli brutícia, decori el sòl i sigui compatible amb mascotes i robots de neteja? A fesmés t'oferim la millor varietat de catifes viníliques en diferents dissenys, mides i estils!

Filtrar per:

Estil
Model
Mides (mm)
Filtre

Quan comencem a decorar les diferents estances de la llar, anem aportant el nostre toc personal per a cada espai, col·locant detalls que marquen la diferència i d'alguna manera, reflecteixen la personalitat de cadascú. A Fesmés hem preparat la millor selecció de catifes viníliques que, a més de marcar la diferència, et permetran decorar les diferents habitacions i estances de la llar de forma original, neta i còmoda.

Quins avantatges t'ofereixen les catifes viníliques?

Cada vegada és més sovint utilitzar catifes viníliques com a part de la decoració de la llar, ja que s'encarreguen de vestir els terres de vinil de les habitacions, menjadors i altres estades de manera original i elegant.

Una de les majors preocupacions que generalment acostumem a tenir, és la de mantenir la llar ben neta i, sobretot, quan sabem que tenim visita, oi? Amb les nostres catifes viníliques no tindràs cap tipus de problemàtica a l'hora de netejar-les perquè són de fàcil manteniment, únicament es necessita un drap humit, sense necessitat d'utilitzar un altre tipus de materials químics per a la seva neteja. A més, són compatibles amb els diferents robots de neteja i aposten per la sostenibilitat, ja que es componen per materials com el PVC que es pot reciclar.

Si tens animals a casa, no hauràs de preocupar-te absolutament per res, ja que són compatibles amb animals domèstics, a més de caracteritzar-se per les seves propietats antifúngiques i de no generar cap tipus d'al·lèrgia.

També són ideals per a decorar les habitacions dels més petits de la llar, ja que són antilliscants i impermeables, característiques fonamentals que t’aportaran tranquil·litat, en l'evitar relliscades i ser resistents si els hi cau líquid sobre d'elles.

¿Com es netegen les catifes viníliques?

Les catifes viníliques tenen un fàcil manteniment i per netejar-les únicament es necessita un drap humit amb sabó per treure-li les taques i per a la neteja diària, necessitaràs una escombra o aspirador. Neteja ràpida i senzilla, oi?

En definitiva, comptar amb una catifa vinílica sempre serà un bon encert perquè també la podràs combinar amb catifas bambú i sorprendre a tots els teus convidats.

Quins tipus de catifes viníliques disposa FESMÉS?

Les catifes viníliques que disposa FESMÉS estan impreses en alta qualitat i amb una gran varietat de dissenys ideals per a decorar qualsevol espai de la llar. Es caracteritzen per ser catifes antilliscants, antial·lèrgiques i resistents a més de complir la funció decorativa de vestir estades i aportar calidesa.

En FESMÉS trobaràs una gran varietat de dissenys i mesures que donaran un toc de decoració a la llar.

Per què triar catifes viníliques per a la teva llar?

  • Les catifes viníliques estan fabricades d'un material molt resistent en concret en policlorur de vinil PVC.
  • Són catifes rentables
  • Repel·leixen la pols i els pèls d'animals
  • Tenen alta resistència al foc.
  • Són aïllants acústics.
  • Són econòmiques.