Vernís a l'aigua per fusta interior

Decora i protegeix els mobles de fusta de casa teva! Troba a FESMÉS els millors vernissos a l'aigua per interior que milloraran l'aspecte dels teus mobles, protegint-los de cops i ratllades.

Filtrar per:

Color
Acabat
Capacitat (lt)
Filtre

Compra el millor vernís a l'aigua per a fusta a FESMÉS

Comptar amb un vernís a l'aigua per a fustes serà tot un encert, ja que els mobles de fusta requereixen un bon manteniment i cura per mantenir el seu aspecte lluent i impol·lut. A més, se solen utilitzar per decorar i protegir mobles, portes, motllures i múltiples objectes de decoració.

De manera que, si tens mobles de fusta a la llar, et fascinaran els nostres vernissos a l'aigua per a fustes d'interior, ja que podràs triar entre una gran varietat d'acabats i formats. No te'ls perdis!

Tipus de vernissos a l'aigua per a fustes d'interior

En aquesta secció trobaràs la millor varietat de vernissos a l'aigua, amb la finalitat que trobis el que millor s'adapti als teus gustos i necessitats, podent millorar l'aspecte i l'estil decoratiu dels teus mobles de fusta. Si ens centrem en el tipus d'acabat, podem trobar els següents:

 • Vernís a l'aigua brillant, ideal per potenciar les mateixes tonalitats de la fusta i aconseguir un extra de protecció.
 • Vernís a l'aigua mate, és la millor opció per aconseguir que l'aspecte de la fusta es vegi el més natural possible, aportant resistència i durabilitat.
 • Vernís a l'aigua setinat, es pot considerar com una combinació entre l'acabat brillant i mat, ja que aporta un toc vellutat i no és tan brillant com l'acabat brillant, amb tendència a enfosquir a mesura que passen els anys.


Avantatges del vernís per a fusta

El vernís a l'aigua per a fusta interior es caracteritza pels seus grans avantatges, entre les quals podem destacar:

 1. Baixa contaminació, a diferència d'un altre tipus de vernissos, el vernís a l'aigua es dissol, com el seu propi nom indica, amb aigua en lloc de dissolvents contaminants que perjudiquen el medi ambient.
 2. No és inflamable, avantatge a tenir en compte, ja que es tracta d'un vernís molt més segur, ja que redueix el risc d'ocasionar un incendi.
 3. Millor qualitat, es tracta de vernissos que ofereixen una protecció, resistència, revestiment i cura a la fusta superior que els vernissos dissolvents.
 4. Gran elasticitat i flexibilitat, característiques fonamentals per evitar que la fusta s'esquerdi o es faci malbé.
 5. Assecat ràpid sense desprendre olor
 6. No grogueja amb el pas el temps
 7. Aconsegueix un color uniforme, en tractar-se d'un vernís dissolt en aigua, quan s'aplica a la fusta, s'aconsegueix una major uniformitat de color en comparació amb altres vernissos.
 8. Neteja fàcil dels estris, els materials que s'hagin utilitzat per aplicar el vernís en aigua, es netegen de manera molt senzilla, ja que amb una mica d'aigua quedaran impol·luts per a la pròxima vegada que necessitis utilitzar.