Gelosies per a terrasses i panells de fusta per decorar i ocultar el teu jardí o terrassa. Estan fabricats en fusta de pi tractada a l'autoclau per protegir la fusta a l'exterior sense cap tipus de manteniment, encara que pots aplicar-li per afegir més protecció un vernís per a fusta exterior o un lasur protector a l'aigua o al dissolvent. Les gelosies i panells de fusta són ideals per ocultar jardins, terrasses i patis, o simplement fes-los servir com a separador decoratiu entre diferents ambients o espais en porxos, piscines, àtics, balcons, hotels, etc.

 

Per què comprar gelosies per a terrasses i panells de fusta 

Les gelosies i panells de fusta són perfectes per al teu jardí i terrassa si el que busques és:

  • Tenir més privacitat: són un element perfecte per a proporcionar més privacitat als ambients o per aconseguir més intimitat al teu balcó .

  • Per decorar: són molt acollidores i decoren qualsevol espai. A més, també poden servir per a plantes de jardí que necessiten grimpar. 

  • Per separar espais: són ideals per separar espais dins d'un mateix lloc. Per exemple en un jardí o balcó, per separar la zona de menjar de la resta de l'espai.

  • Evitar el pas total de la llum: permet el pas parcial de la llum.


Les gelosies de fusta de FESMÉS estan fabricades amb pi tractat amb autoclau, per evitar el seu manteniment i augmentar la seva durabilitat.


Descobreix totes les nostres gelosies per a terrasses i panells de fusta exterior a el millor preu!