Motoserres a gasolina

Les motoserres a gasolina per jardí són ideals pel manteniment i la cura del teu jardí gràcies als sistemes més innovadors que podem trobar en l'actualitat per facilitar el tall de branques, troncs i la poda d'arbres

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Longitud espasa (mm)
Potència del motor (kW)
Filtre

Troba la motoserra de gasolina ideal per al teu jardí.

Vols començar a preparar el teu jardí per a aquesta primavera? Les motoserres de gasolina són les més populars, ja que el seu ús és més fàcil i pràctic. Tenim a la teva disposició diferents models. Troba el teu!

Si busques una motoserra amb potència per al tall de fusta dura, manteniment de jardí o petites tales, aquesta és la idònia per a tu. Gràcies als sistemes innovadors actuals, podràs trobar varietat per facilitar: el tall de branques, troncs i poda d'arbres.

Per què comprar una motoserra de benzina?

És una eina segura, forta i potent. Li donaràs un bon ús ?, Necessites una motoserra per tallar arbres i branques gruixudes ? La motoserra de gasolina és la millor opció per a aquest tipus d'ocasions.

Una motoserra de gasolina és una aposta segura!

Quins tipus de motoserres de benzina trobaràs a FESMÉS?

Depenent del tipus de branques, l'alçada que necessitis o si vols podar arbres, hauràs d'escollir entre una motoserra de gasolina o una altra:

 • Poda de branques: Si el que necessita el teu jardí és tenir les branques podades, la nostra recomanació és no utilitzar una motoserra de més de 3 kg, així el seu ús serà més manejable i fàcil.
 • Poda d'altura: Si al teu jardí duràs a terme la poda d'altura, necessites que la teva motoserra estigui ben equipada amb tots els accessoris necessaris perquè et facilitin tota la feina.
 • Petits trossejaments (poda de troncs): Si la teva intenció és només fer petits talls, la força requerida per al treball serà molt menor.
 

Quin tipus de motoserra de benzina em compro?

Si tens dubtes de quina motoserra escollir, et proposem diferents característiques que has de tenir en compte a l'hora d'escollir una:

 • El tipus de fusta, mida i duresa del que vols tallar: Aquests 3 aspectes són molt importants a l'hora d'escollir la motoserra que més t’ encaixa segons les teves necessitats. Depèn del tipus de fusta, de la seva grandària i de si és tova o dura.
 • Tipus de motoserra:
  • Elèctriques. Són les més comuns per a ús domèstic i més pràctiques d'utilitzar.
  • Bateria. Normalment el seu ús és per al tall de fustes toves, poda d'altura.
  • Gasolina. Utilitzades generalment per talls de fusta gruixudes i dures.
  • Longitud de l'espasa: És un factor molt important a tenir en compte a l'hora d'escollir el tipus de motoserra, depenent de la mida dels arbres que vulguis tallar. Per exemple, una espasa de major longitud ens permetrà tallar arbres més grans i una més curta, a part de ser més fàcil de manejar són les ideals per a la poda d'arbres.
  • Freqüència d'ús: Si l'ús d'una serra mecànica serà ocasional, ja sigui per talar arbres petits, podar branques ... o si saps amb certesa que el seu ús serà més gran.
  • Pes de la serra mecànica: Com més lleugera sigui la serra mecànica més fàcil i lleuger serà el seu ús.

Si encara no tens clar el model, ni el tipus de motoserra que estàs buscant, no dubtis en contactar amb nosaltres per a una ajuda més personalitzada. Les motoserres de benzina són molt més potents per al tall de fusta dura i gruixuda, gràcies a el seu potent motor.