Barres de cortines i porta cortinetes

Fes clic i accedeix ara a la nostra botiga online de barres per a cortines. Acumula descomptes del 3% a cada compra i aprofita les nostres promocions.

Filtrar per:

Filtre

Necessites barres de cortines que s'adaptin i encaixin amb les teves finestres? A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de barres de cortines, porta cortinetes i riells en diferents materials, colors i dissenys perquè trobis el que més t'agradi i puguis penjar les teves cortines i cortinetes sense cap tipus de problema.

Quin tipus de barres de cortines, porta cortinetes i rails trobaràs?

Som conscients que tots els habitatges compten amb diferents estils decoratius, però el que és cert, és que per seguir la mateixa línia decorativa hem de tenir en compte una sèrie d'aspectes que no podem passar per alt.
Un dels elements decoratius que ressalten en totes les llars són les cortines, per aquest motiu, han d'anar acompanyes de la barra i els accessoris corresponents.

Les barres de cortines de fusta són perfectes per crear ambients càlids, acollidors i familiars en qualsevol estada de la llar, ja que les pots posar tant al menjador com a les habitacions. També permeten ser molt més flexibles a l'hora de decorar, ja que amb una barra de cortina de fusta podràs crear espais rústics, elegants, vintage o clàssics, depenent dels teus gustos, preferències i de la combinació que vulguis posar. A més, podràs completar la barra amb els accessoris de fusta a conjunt i escollir la forma del terminal que més t'agradi.

Si busques crear un ambient elegant, les barres de cortines de metall seran la teva millor opció, ja que són barres que solen estar presents en moltíssimes estades, però sobretot, en aquelles que destaquen per comptar amb una decoració minimalista, ja que són senzilles, refinades i atractives. A més, les trobaràs en diferents acabats amb terminals de dissenys moderns que aportaran personalitat al teu habitatge.
Si vols decorar la llar a l'estil vintage, les barres de cortina vintage seran ideals, ja que es caracteritzen pel seu toc decoratiu diferencial, inspirat en estils antics que generen ambients elegants i rústics alhora. A més, aquest tipus de barres vintage es poden posar en qualsevol estada de la llar, ja que és un estil decoratiu molt versàtil que es pot combinar amb diferents estils decoratius.

Les barres de cortines extensibles tenen una característica principal que les diferencien de les altres barres, i és que la longitud d'aquest tipus de barres es pot regular en funció de les mesures que necessitis. Sona bé, oi ? A més, les trobaràs en diferents dissenys i estils perquè escullis la que més t'agradi per a cada estada.

Per decorar finestres de bany, cobrir rebosts o comptadors, la millor opció són els porta cortinetes, que et permetran penjar cortines a les finestres més petites de la llar.

Finalment, en aquesta secció també hi trobaràs riells, cables i accessoris varis que permetran l'adequat funcionament i desplaçament de les cortines. I si no vols instal·lar tu mateix les cortines? A Fesmés t'oferim un servei de cortines a mida, que inclou la instal·lació a la teva llar per part dels nostres professionals.

Modalitats de compra de barres de cortines a FesMés

Amb l'objectiu de facilitar l'accés a les barres de cortina d'alta qualitat, a FesMés proposem diferents modalitats de compra, tal com descrivim a continuació:

1. Compra a la botiga: La primera opció per comprar barres de cortines és personar-se a qualsevol de les nostres botigues. Disposem d'establiments a Blanes, Manresa, Palafolls, Vic, Girona, Olot, Valls, St. Pere de Ribes i Palafrugell. A qualsevol d'aquests establiments trobaràs barres de cortines de la millor qualitat, a més de comptar amb el nostre personal expert en la matèria per assessorar-te en tot allò que necessitis.

2. Recollida a la botiga: Vols recollir les teves noves barres de cortines a les nostres botigues de la manera més ràpida possible? Si és així, tenim bones notícies per a tu. A FesMés pots fer la compra online i recollir-la a una de les nostres botigues. D'aquesta manera podràs adquirir el teu nou material de la manera més eficient, sense haver de fer cues ni caminar buscant el producte que necessites, ja que ja t'hi estarà esperant.

3. Compra online: Si vols comprar les teves barres per a cortines sense haver de desplaçar-te, també tenim bones notícies per a tu. Mitjançant aquest mateix lloc web pots adquirir tant barres de cortines com tot tipus d'articles de ferreteria i bricolatge a tan sols un clic de distància. Simplement afegeix al teu carretó de compra els teus articles i processa la comanda, nosaltres ens encarregarem de fer-t'ho arribar a l'adreça desitjada.

Com triar les millors barres de cortines per als teus espais

Decorar un espai no sempre és una tasca simple. Sovint passa que la gran quantitat d'oferta disponible al mercat ens porta a un punt de bloqueig, sense saber molt bé quina adreça prendre.

Per aquest motiu, a FesMés et recomanem seguir els tres passos següents amb l'objectiu de gestionar el procés decoratiu dels teus espais de la manera més eficient possible.

1. Buscar referències: Una bona idea és començar explorant diferents referències que s'assemblen als resultats que tens al cap. Pots fer-ho mirant els nostres catàlegs o fent cerques per internet.

2. Buscar la sintonia amb la resta de l'espai: En segon lloc, és de gran rellevància que les barres per a cortines estiguin en sintonia amb la resta de l'espai. D'aquesta manera aconseguiràs un resultat homogeni i amb una línia decorativa comuna.

3. Consultar amb un expert: Davant de qualsevol dubte, posa't en contacte amb un especialista en la matèria. A FesMés podem assessorar-te i resoldre tots els teus dubtes, estarem encantats d'atendre't.