Poms moderns

Aporta el teu propi estil decoratiu al mobiliari de la llar! A Fesmés trobaràs una gran varietat de poms moderns en diferents colors, acabats i formes que et permetran renovar el look dels mobles de forma fàcil i econòmica. Sona bé, veritat?

Filtrar per:

Color
Acabat
Filtre

Què són els poms i tiradors moderns i com triar?

Els poms moderns es caracteritzen per ser tiradors rodons que es col·loquen a les portes i armaris amb la finalitat de facilitar el correcte funcionament del mobiliari, permetent així l'obertura i tancament del mateix.

Per escollir correctament el pom modern per als teus mobles, cal que tinguis en compte la mida del pom i del moble on el vols col·locar, ja que ha de tenir un mínim de coherència, perquè en cas contrari, en lloc de millorar la bellesa del mobiliari, aconseguiràs tot el contrari. Per tant, el pom ha de tenir una mesura d'acord amb el moble, i en funció de l'estil i toc decoratiu que vulguis aconseguir, escolliràs entre un pom modern o un altre. Fes un cop d'ull i troba el teu preferit!

Els millors poms armaris moderns a FESMÉS

Aconsegueix canviar per complet l'estil dels armaris i mobles de la llar amb els nostres poms moderns!

L'estil i la decoració de l'habitatge pot quedar molt antiquat amb el pas dels anys, i és normal que et plantegis modernitzar-lo, ja sigui perquè els teus gustos han anat canviant o simplement perquè vols renovar i canviar l’estil decoratiu de la llar, aportant un aire fresc que renovi l'ambient de casa teva.

A FESMÉS t'oferim la millor selecció de poms moderns perquè millors l'estil dels teus mobles, armaris i calaixos. No esperis més i troba els que millor combinin amb els teus mobles!

Compra poms moderns per estilitzar armaris i mobles

Els poms moderns t'ofereixen un gran ventall de possibilitats decoratives, ja que tenen la capacitat d'aportar aquest toc distintiu i diferencial als teus armaris, calaixos i mobles, canviant per complet el seu aspecte i millorant tant en estil com en disseny.

A més, els pots col·locar a qualsevol tipus i estil de mobiliari, pels calaixos de la tauleta de nit, pel moble rebedor, pels armaris de la cuina, armaris del dormitori, etc.

Per tant, si el que estàs buscant són poms que millorin l'aspecte dels teus mobles, no podràs resistir-te als nostres poms moderns!

Quin tipus de poms per a armaris i calaixos moderns trobaràs?

En aquesta secció t'oferim una gran varietat de poms per a armaris i calaixos en diferents mides, materials i acabats. Si ens centrem en el tipus d'acabat, destaquem els següents:

  1. Poms amb acabat brillant, són poms que es caracteritzen per la capacitat que tenen d'il·luminar i ressaltar el mobiliari, millornat l’aspecte de qualsevol espai i racó de la llar.
  2. Poms amb acabat mat, són poms que es caracteritzen per l'elegància que desprenen, a més, no tenen brillantor ni reflecteixen la llum i la neteja és més senzilla.
  3. Poms amb acabat setinat, són ideals per posar a qualsevol mobiliari, ja que compten amb un lleuger toc de brillantor, proporcionant major lluminositat al moble. A més, també són fàcils de mantenir i netejar.