Destrals, maces, cunyes i pedres

Descobreix la millor selecció de destrals, maces, cunyes i pedres per tallar i realitzar treballs al jardí. Troba a FESMÉS tot el que necessites per transformar el teu jardí en l'espai que sempre has volgut.

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Diàmetre (Ø mm)
Longitud (mm)
Apte
Filtre

Les millors destrals a FESMÉS

Si comptes amb un jardí ple d'arbres i arbustos, et caldrà podar-los de tant en tant per evitar que creixin de forma descontrolada, mantenint un jardí en perfectes condicions.

A FESMÉS posem a la teva disposició les millors destrals de jardí amb diferents pesos i mides, amb les que podràs tallar, podar i posar a punt els arbres i branques del teu jardí de forma segura, ja que totes i cadascuna de les nostres destrals compten amb protecció antitall, garantint la millor qualitat. Descobreix-les!

Per què comprar una destral per tallar llenya?

Si ets un amant de la jardineria i t'agrada tenir el jardí ben cuidat, és de vital importància que comptis amb els estris necessaris que et permetin mantenir el jardí net i en perfecte estat, ja que sense un bon manteniment, el jardí pot convertir-se en un hàndicap, ple de males herbes i arbres sense cap forma.

De manera que, si comptes amb arbres a l'exterior de la llar, sabràs la importància que té comptar amb una destral per podar-los de tant en tant i donar-los forma. A més, dur a terme un bon manteniment dels arbres no es fa únicament per la part estètica, sinó que també per la part funcional, perquè en podar els arbres, també estaràs guanyant hores de llum i de sol al jardí, al mateix temps que podràs adquirir llenya per cremar a l'interior del teu habitatge, en el suposat cas que tinguis una llar de foc.

Descobreix les destrals i complements que milloraran el teu jardí

En aquesta secció trobaràs les millors destrals i complements que et facilitaran les tasques de neteja i manteniment de jardí, entre les quals destaquem les següents:

Destral de jardineria, ideals per tallar les branques dels arbres i donar forma als arbusts, deixant un jardí impol·lut i amb bona imatge.

Mànec de fusta per destral, perfecte complement que et permetrà utilitzar la destral de jardineria sense necessitat d'haver de comprar una de nova. A més, són mànecs ergonòmics que faciliten l'ús i aporten comoditat a l'hora de treballar al jardí.

Falques per destral i martell, estupendes per subjectar i fixar els mànecs de martells i destrals.

Pedres d'esmolar, com el seu propi nom indica, són pedres que es caracteritzen per tenir la capacitat d'esmolar tota mena d'eines i estris per a jardí.