Xapes

Descobreix la millor varietat de plaques d'alumini i acer aptes per a posar a qualsevol superfície! A Fesmés trobaràs xapes en diferents dissenys i acabats perquè escullis la que més t'agradi. No t'ho pensis més i fes els teus projectes realitat!

Filtrar per:

Marques
Tipus de producte
Material
Acabat
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Gruix material (mm)
Mida forat (mm)
Filtre

Què és una xapa perforada decorativa?

Una xapa perforada decorativa és un metall laminat que es caracteritzen per tenir forats en diferents grandàries i dissenys, aconseguint així xapes decoratives de gran resistència i durabilitat.

Aquest tipus de xapes són de gran versatilitat i es poden instal·lar en la majoria de les indústries i, sobretot, en aplicacions decoratives. Solen utilitzar-se per a tanques, tàpies o reixats, ja que aporten una gran rigidesa i resistència.

També són utilitzades en altres indústries com la de l'automòbil, construcció, naval i mineria.

 

Tipus de xapa perforada decorativa

A Fesmés podràs trobar diferents tipologies de xapa en funció del tipus de perforat:

 • Xapa perforada amb Quadrat en fila
 • Xapa perforada amb Rodó en fila
 • Xapa perforada amb diamant en fila
 • Xapa perforada amb trèvol
 • Xapa perforada amb rombe
 • Xapa perforada amb hexàgon
 • Xapa perforada amb salt travat

 

Quins avantatges té una xapa perforada?

Una xapa perforada compta amb un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les més importants:

 • Són lleugeres i molt resistents.
 • Permeten una bona circulació de l'aire en contenir orificis.
 • Gràcies al seu disseny, la llum entra a través dels forats.
 • Compten amb una gran varietat de dissenys i grandàries.
 • Absorbeixen el so i ajuden a la insonorització d'espais.
 • Tenen un aspecte molt elegant i a penes requereixen manteniment.
 • Duren molt temps i són fàcils de netejar.

 

Aquests tipus de plaques poden ser de diferents materials, ja sigui d'acer, alumini o titani, entre altres.

 

Què és una placa d'alumini?

Una placa d'alumini es considera un dels elements més útils en la indústria manufacturera, ja que estan fabricades amb aliatges que les converteixen en materials molt duradors i resistents a les inclemències climatològiques, així com a l'aigua, vent, corrosió i raigs UV.

 

Quins usos té una xapa d'alumini?

Una xapa d'alumini és un dels materials més versàtils i amb majors prestacions que podem trobar en el mercat, ja que a més de la seva gran resistència i durabilitat, es pot aplicar en diferents sectors i desenvolupen diversos usos, entre els quals trobem els següents:

S'utilitzen per a donar informació en el sector de la maquinària, ja que permeten identificar informació tècnica relacionada amb la maquinària en la qual es troben i en les estructures.

S'utilitzen en el sector de la construcció, ja que formen part de la fabricació de columnes i estructures, sent un dels materials més importants que aporten tant estabilitat com disseny i decoració.

També s'utilitzen en el sector mobiliari, així com en la fabricació d'escales, marcs o espais exteriors com a parcs i jardins. En aquests espais és utilitzada tant en mobiliari com en pèrgoles i plataformes.

 

Xapa de perforada per a tanca d'exterior

Un dels usos més habituals d'aquesta mena de xapes perforades decoratives és l'aplicació en exteriors, com per exemple en les tanques.

Aquest tipus de tanques de jardí són ideals per a garantir la seguretat i protegir la teva llar exteriorment. A més, amb l'àmplia varietat de dissenys de les plaques, podràs trobar donar a la teva llar un toc modern.

En la nostra secció de perfileria podràs trobar diferents elements que et permetran la realització de projectes industrials.