Barres de cortines metall i accessoris

T'agradaria renovar les cortines sense necessitat de canviar-les? A Fesmés t'oferim la millor varietat de barres de cortines de tota mena.

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
Color
Diàmetre col·lecció
Longitud (mt)
Filtre

Barres de cortines:

Segur que a tu també t'ha passat, d'entrar al menjador o a l'habitació, quedar-te mirant les cortines i pensar que és el moment de reemplaçar-les per unes altres, perquè les veus antiquades i ja no t'agraden. Però, i si et digués que no necessites comprar unes cortines noves per renovar la seva imatge, t'ho creuries? Així és, a Fesmés hem preparat la millor selecció de barres de cortines de metall i altres accessoris que renovaran completament l'estètica de les teves cortines.

Quin tipus de barres de cortina de metall i accessoris tenim disponibles?

En aquesta secció t'oferim una gran varietat de barres de cortines de metall i accessoris en diferents col·leccions, colors, acabats i dissenys que jugaran un paper molt important a l'hora de decorar l'interior del teu habitatge.

Les barres de cortines es caracteritzen per l'elegància i estil que desprenen, ja que s'adapten fàcilment als diferents estils decoratius, oferint-te un ampli ventall de possibilitats decoratives en el moment d'escollir les cortines menjador o cortinetes menjador.

Totes les col·leccions de les nostres barres de cortina disposen dels accessoris a conjunt, amb la finalitat que puguis instal·lar la barra de cortina metall juntament amb les anelles cortina metall de la mateixa tonalitat, escullis també la forma dels terminals cortines metall que més t’agradi i finalment et decideixis per un dels suports cortina metall. D'aquesta manera, aconseguiràs tenir la barra i els accessoris al teu gust, canviant per complet l'estètica de les teves cortines.

No t'ho pensis més i fes un cop d'ull a les diferents col·leccions!