Escales

Troba l'escala i tamboret que estàs buscant i oblidat de no arribar als llocs més alts! A Fesmés t'oferim des d'escales d'alumini domèstiques i escales plegables amb esglaons fins escales professionals. No te les perdis!

Filtrar per:

Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Filtre

Compra l'escala i tamboret plegable ideal en FESMÉS

Estàs buscant escales o tamborets plegables que et solucionin els problemes d'altura i et permetin accedir a qualsevol lloc de l'habitatge? Si és així, estàs en el millor lloc!

En FESMÉS t'oferim la millor selecció tant d'escales d'alumini com de tamborets plegables, perquè trobis realment el que millor s'adapti a les teves necessitats, ja sigui per a fer tasques en la llar que requereixen una escala domèstica, per a desenvolupar activitats a nivell professional que requereixen una escala industrial, o bé, per a guanyar un espai extra en el qual asseure's o accedir a tot el mobiliari de la llar sense cap problema amb un tamboret plegable. No t'ho pensis i troba l'escala o tamboret ideal!

Per què comprar escales d'alumini i tamborets escala plegables?

En qualsevol habitatge, independentment del lloc en el qual es trobi i de la grandària que tingui, és necessari comptar amb una escala d'alumini que et faciliti el dia a dia, i et permeti dugués a terme qualsevol tipus de tasca que impliqui estar a una altura determinada, ja sigui per a realitzar una poda al jardí o per a col·locar aquest quadre decoratiu que tant t'agrada a la teva habitació.

Però tampoc hem d'oblidar la importància que tenen els tamborets plegables, ja que en ser petits elements que a penes ocupen espai d'emmagatzematge, són una opció estupenda tant per a utilitzar-los com una escala petita, com per a treure't d'una dificultat i utilitzar-los com si fos un seient, amb la finalitat que tots els convidats que tinguis a la teva casa tinguin lloc per a asseure's.

Quin tipus de tamborets plegables trobaràs?

En aquesta secció trobaràs diferents tipus d'escales d'alumini i tamborets plegables, en una gran varietat de mesures i models, entre els quals destaquem:

Tamborets plegables, com ja hem comentat, es caracteritzen per ser tamborets escales que desenvolupen una doble funcionalitat, ja que s'utilitzen tant per a poder asseure's i obtenir un espai extra en la taula quan hi ha molts convidats a casa i no comptem amb cadires suficients, com per a desenvolupar la funció de mini escala, ja que en comptar amb 1, 2 i fins a 3 esglaons, et permeten accedir a aquells llocs que per alçada i grandària no arribes.

Aquests tamborets es poden doblegar perquè càpiguen fàcilment, la qual cosa els fa ideals per a portar a totes parts. També són molt fàcils d'usar, per la qual cosa no tindrà cap problema a plegar-los i desplegats quan necessiti usar-los.

Tipus d'escales d'alumini:

  • Escales d'alumini domèstiques, com el seu propi nom indica, són escales d'ús domèstic, que s'utilitzen per a poder realitzar amb èxit diferents feines de casa, ja siguin tasques que es realitzin a l'interior com al jardí.

Les escales d'alumini domèstiques són una gran opció per a aquells que busquen una solució versàtil i d'alta qualitat per a les seves necessitats d'escalada. Ofereixen molts avantatges sobre altres materials, com la facilitat de manteniment i la resistència a la corrosió.

També són una opció molt popular per a aquells que busquen escales de grandària mitjana. La majoria de les escales domèstiques d'alumini poden suportar fins a 250 kg, prou com per a aconseguir altures considerables. No obstant això, altres escales també estan disponibles si necessita suportar més pes.

  • Escales d'alumini professionals, són escales industrials que compten amb molts més esglaons i altura. Estan preparades per a fer treballs amb total seguretat, que impliquin haver d'accedir a llocs difícils per a desenvolupar la tasca indicada. A més, estan molt més preparades que les escales domèstiques i compten amb accessoris de seguretat.

Són una gran opció per als qui busquen la comoditat i seguretat. Aquests graons estan construïts amb una base d'alumini resistent i duradora, la qual cosa els fa ideals per a ús en interiors i exteriors. A més, l'alumini és un material lleuger, per la qual cosa és fàcil de transportar i moure.

La majoria dels graons per a ús professional estan construïts amb una base de metall sòlid, que és extremadament duradora i no s'oxida amb facilitat. Aquestes escales són prou fortes per a suportar càrregues pesades i són fàcils de moure quan no estan sent utilitzades. Algunes escales professionals també tenen superfícies antilliscants, per la qual cosa són ideals per a l'ús en interiors o en pisos de rajoles dures.

Avantatges de tenir una escala i tamboret a casa

Comptar amb una escala o tamboret en la llar serà tot un encert, ja que en ser productes tan versàtils i funcionals, sempre ve bé comptar amb almenys un dels dos elements en la llar, perquè només fa falta que ho necessitis parell que no ho tinguis al teu abast, així que tria el teu favorit i equipa la teva casa!

Les escales i tamborets aporten una gran varietat d'avantatges, entre les quals destaquem les més significatives:

  • Són elements molt pràctics i versàtils, ja que cobreixen amb una gran varietat de necessitats i et faciliten el dia a dia.
  • Són còmodes i lleugers, en ser elements que no són pesats, els pots transportar de manera senzilla a qualsevol part de la llar.
  • Són plegables, aspecte molt important per a ocupar el menys espai possible d'emmagatzematge, ja que els pots guardar en qualsevol racó de la llar.
  • Són duradors, ja que en ser elements que es fabriquen amb materials resistents, la vida útil és molt llarga i per tant, requereixen de poca inversió econòmica, al no haver d'estar comprant una escala o tamboret cada dos per tres.

 

Alguns models són més resistents que uns altres, per exemple, i també poden presentar diferents característiques i funcions. Per tant, si compraràs una escala d'alumini, et recomanem que t'informis bé sobre tots aquests factors abans de fer la teva elecció final.

Finalment, però no menys important, el preu de les escales d'alumini sol ser més assequible que el d'altres escales.