Ferramenta per fusta

Munta, reforma i construeix amb ferramentes per fusta! A Fesmés trobaràs tot el que necessites per gaudir del bricolatge i fer els teus projectes realitat. Fes un cop d'ull i gaudeix com mai del bricolatge!

Filtrar per:

Filtre

Què són les ferramentes per a fusta?

Les ferramentes per a fusta són peces fonamentals que permeten realitzar qualsevol mena de treball de bricolatge en mobles de fusta. Aquestes ferramentes solen ser peces de ferro, acer, níquel o coure que faciliten el funcionament de finestres, portes i altre mobiliari, amb la finalitat de muntar i estructurar els mobles de fusta.

Les ferramentes es caracteritzen per allargar la vida útil del moble, convertint-se en peces fonamentals per a qualsevol tasca de bricolatge o fusteria.

Compra les millors ferramentes i connectors per a fusta a FESMÉS

Si estàs plantejant-te desenvolupar un projecte de bricolatge, et caldrà comptar amb ferramentes per a fusta i connectors que et permetin construir el projecte que tens present.

A FESMÉS apostem per la millor qualitat, posant a la teva disposició ferramentes i connectors en diferents mides i acabats, perquè escullis el que millor s'adapti als teus mobles.

Quin tipus de ferramentes per a mobles de fusta trobaràs?

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de ferramentes per a mobles de fusta, entre els quals destaquem els següents:

  1. Platines d'unió, són elements de connexió que permeten la unió de peces de fusta o per fer grans connexions amb gran estabilitat.
  2. Connectors d'angle i angles connectors, es caracteritzen per tenir la funció de connectar components de fusta. Els trobem en diferents formes amb la finalitat de connectar dos components de fusta.
  3. Plaques d'unió, són bales de gran resistència que s'utilitzen per al muntatge i connexió de perfils.
  4. Unió biga, com el seu propi nom indica, s'utilitzen per donar continuïtat a les bigues.
  5. Suport per a pilars, s'utilitzen per a la subjecció de bigues i pilars, aportant estabilitat i resistència.
  6. Ancoratge gelosia, com el seu propi nom indica, s'utilitzen per ancorar gelosies de forma segura i ferma.
  7. Cinta perforada, s'utilitza per a fixar superfícies de fusta.