Pintura per a metall i ferro

Oblida't de la corrosió i oxidació en baranes, tanques i portes exteriors! Troba a FESMÉS pintura per metalls i ferros en diferents acabats que mantindran lluents els elements de l'exterior de la llar.

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Color
més... menys
Capacitat (lt)
Filtre

Compra la pintura per metalls i ferros idònia a FESMÉS

L'exterior de l'habitatge també forma part del conjunt de la llar i per tant, és de vital importància tenir una cura especial per a aquell mobiliari que està a l'exterior, com pot ser les tanques, baranes o portes exteriors, ja que a més de ser un mobiliari que forma part de de l'estil decoratiu de la llar, requereix d'un bon manteniment i protecció, ja que està a la intempèrie i subjecte als diferents agents meteorològics.

De manera que, si comptes amb baranes o portes exteriors, et caldrà mantenir-les amb bon aspecte, i per tant, et caldrà comptar amb pintura per a metall i ferro que et permetrà cuidar i protegir el material, evitant que es deteriori amb el pas del temps.

Per què comprar una pintura per a metall i ferro?

Si tens objectes fabricats en metall o ferro, ja sigui a l'interior o exterior de la llar, hauràs de saber que necessiten una cura específica i per tant, requereixen un tipus de pintura diferent dels altres tipus de material.

El ferro i el metall estan subjectes a la corrosió, un problema que afecta la qualitat del material en si, deteriorant fins a finalitzar el seu cicle de vida. De manera que, si vols evitar que les superfícies de la llar fabricades en metall o ferro pateixin de corrosió, hauràs de comptar amb pintura per a metalls i ferro anticorrosiva, ideal per a mantenir l'estètica i les propietats del material en perfectes condicions.

Tipus de pintures per a metall i ferro

FESMÉS posem a la teva disposició una gran varietat de pintures per a metall i ferro anticorrosives en diferents acabats i colors, perquè puguis escollir la que més t'agradi, renovant per complet l'aspecte i allargant la vida útil de les superfícies de ferro i metall.

En funció de les teves necessitats, podràs triar entre diferents capacitats, des de 250 ml fins 5L.

A més, també podràs triar el tipus d'acabat, ja que depenent de l'estil decoratiu i dels teus gustos i preferències, podem diferenciar entre:

  • Pintura per a metalls acabat llis, aquest tipus d'acabat proporciona un tractament específic antiòxid i anticorrosió, ideal per aplicar en superfícies que ja estan rovellades, amb la finalitat de millorar el seu aspecte.
  • Pintura per a metalls acabat forja o martelé, perfecta per oferir un efecte decoratiu a les superfícies de metall i ferro, dissimulant tot tipus d'imperfeccions i oferint un aspecte metàl·lic natural.


Propietats de les pintures per a metalls i ferros

Les pintures per a superfícies de metall i ferro requereixen unes característiques determinades que permeten mantenir el material en condicions idònies. Totes les pintures anticorrosives compten amb les següents característiques:

  • Prevé de l'oxidació.
  • Gran resistència davant les inclemències meteorològiques.
  • Resistent a l'aigua, cops i impactes.
  • Resistent a l'abrasió.
  • Presenta un assecament ràpid.


I si vols aplicar un extra de comoditat en el moment d'aplicar la pintura per metalls i ferros, per a superfícies de dimensions reduïdes, podràs combinar aquest tipus de pintura amb pintura en esprai per a metall. En el nostre blog trobaràs com pintar les reixes de ferro

Nota:

Utilitza la pintura per a metall i ferro per protegir superfícies com l'alumini, galvanitzats, zinc, coure o llautó. Aplica-la amb brotxa, corró o pistola.