El millor compressor d'aire per a les teves eines

Els compressors d'aire tenen com a missió captar l'aire de l'exterior i com bé indica el seu nom comprimir-lo per a poder ser usat amb la finalitat d'incrementar la potència a eines que ho requereixin.

 Existeixen diferents tipus de compressors d'aire, a funcionar a la mena d'ús que es requereixi. En Fesmés disposem de compressors d'aire de pedal, amb interruptor, mini comprimit portàtil, etc.

 

Com triar un compressor d'aire?

 Depenent de la funció que necessitem hem de triar un compressor o un altre. Si la nostra intenció és per a un ús domèstic, els compressors poden ajudar-te en diverses tasques de bricolatge com pot ser: ajudar a perforar forats, tallar materials, inflar rodes, tasques de neteja, pintar, etc. En Fesmés pots trobar una gran varietat de compressors d'aires que t'ajudaran a agilitar qualsevol tipus de tasca.

 

 Tipus de compressor d'aire per a diferents usos

 En Fesmés disposem d'una àmplia varietat de compressors d'aire on trobaràs aquell que millor s'adapti a les teves necessitats. A continuació, et presentem els diferents tipus i models que disposem:

Mini compressor: Aquest compressor compacte disposa d'un petit motor elèctric, es caracteritza pel seu fàcil ús. Aquest model és perfecte per a pneumàtics de cotxes, bicicletes, pilotes, llits d'aire, etc.

Kit compressor: Perfecte kit que et soluciona qualsevol burxada.

• Compressor: En Fesmés disposem de dos compressors que et permetran proporcionar aquesta energia que requereixen les teves eines per a totes aquestes tasques de bricolatge.

 

Com funciona una un compressor d'aire pas a pas

 El funcionament dels compressors d'aire és mecànicament senzill. La seva principal funció és captar l'aire de l'exterior, a través d'un sistema de filtrat i retornar-lo amb la pressió desitjada.