Temporitzadors endoll i programadors

A FESMÉS trobaràs la millor selecció de programadors elèctrics, anàlegs i temporitzadors en diferents mides, models i marques Tria el teu preferit i aprofita't dels seus avantatges!

Filtrar per:

Marca
Ús
Tipus de programador
Programes
Filtre

Què és un temporitzador endoll?

Un temporitzador endoll és un petit dispositiu que té la capacitat d'obrir i tancar un circuit elèctric i per tant, permet programar l'encesa i apagada de diferents dispositius elèctrics de forma molt senzilla i eficaç.


Quan utilitzar un programador digital i quan un programador analògic?

En funció de l'ús que li vagis a donar, et decantessis per un programador digital o bé per un programador analògic.

Si la teva intenció és la de dur a terme una programació diària, que sempre sigui la mateixa, la millor opció és un temporitzador, ja que s'encarrega de repetir cada dia la mateixa programació, sense haver de tornar a programar-la novament.

En canvi, si el que busques és fer programacions diferents cada dia, un programador digital o setmanal serà la teva millor opció.

Avantatges de comprar un programador elèctric

Els programadors elèctrics es caracteritzen pel gran ventall d'avantatges que aporten, entre els quals destaquem els 3 més significatives:

  1. Estalvi en la factura de la llum, ja que en seleccionar i definir el temps de funcionament d'un aparell electrònic, s'aconsegueix estalviar molt més.
  2. Aporten comoditat i independència, ja que en programar, t'oblides de realitzar aquesta tasca en el moment necessari.
  3. Optimització del temps, et permet realitzar un altre tipus de tasques, perquè saps que el programador ja està activat.