Eina de mà

Ets un apassionat del bricolatge o de la fusteria? Troba a FESMÉS una àmplia gamma d'eines de mà per a poder treballar amb facilitat a casa o en el taller. Pots trobar grapadores, tornavisos, alicates, entre molts més… No t'ho perdis!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Comprar eines de mà

Tot treball de bricolatge o fusteria requereix de l'ús de com a mínim una eina de mà, en el qual podem trobar una gran varietat d'aquesta mena d'eines, tenint cadascuna un determinat ús. A FESMÉS podràs trobar un ampli catàleg d'eines manuals amb les quals dur a terme totes les teves tasques de bricolatge o fusteria.

Les eines manuals són normalment de manera individual i que únicament requereixen de la força humana per a la seva utilització en una infinitat de tasques.

Per què comprar eines de mà?

Les eines de mà són les més adequades per a fer uns certs treballs que requereixi una certa delicadesa o dificultat de manipulació, ja que com la teva portes el control total del moviment de l'eina, la teva podràs donar-li el resultat que estaves desitjant de manera precisa.

Avui dia, existeix una gran varietat d'eines elèctriques per a dur a terme les teves tasques de forma més ràpida, però si has de dur a terme tasques de molta precisió o delicades, la millor opció sempre serà l'ús d'una eina de mà.

Les eines de mà més comuns

A continuació, et presentem les eines de mà més típiques i comprades en FESMÉS. Si encara no saps que eina comprar per a tenir a casa teva, aquestes idees et poden servir per a acabar de decidir-te:

  • Martell: Un martell està destinat a colpejar qualsevol objecto o material i se sol usar per a encaixar claus o fins i tot desencaixar-los de materials i trencar materials molt durs.
  • Tornavís: És una eina de mà que permet estrènyer o afluixar cargols en un moment.
  • Alicates: És una eina que permet tallar, doblegar, subjectar o arrencar algun material.
  • Serres: És una eina per a tallar diferents materials, en el qual podem trobar diferents tipus per a cada material o ús.