Neveres

Descobreix la millor varietat de neveres i frigorífics en diferents dissenys, models i mides perquè encaixin amb les mesures de la teva cuina! Entra a Fesmés i aprofita't de la millor relació qualitat preu

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Color
Alçada (mm)
Eficiència energètica
Capacitat (lt)
Filtre

 Les neveres es consideren dels electrodomèstics més importants i imprescindibles de qualsevol llar, ja que s'encarreguen de conservar i emmagatzemar els aliments perquè es puguin consumir quan més ens vinguin de gust.

Fesmés t'oferim un ampli ventall de possibilitats perquè escullis la nevera que més t’agradi i formi part de la decoració de la teva cuina.

Com triar una bona nevera?

Si estàs en aquest moment en el qual necessites comprar una nevera, cal saber quines característiques ha de tenir per adquirir la que millor s'adapti als nostres gustos i necessitats, podent-la gaudir i fer ús d'ella durant anys.

Quines característiques han de tenir les neveres?

Abans de plantejar-te quina nevera comprar, hauràs de tenir molt clar les mesures que necessites per enfocar-te en un tipus de nevera o un altre.

No obstant això, independentment de les dimensions de la nevera, és de vital importància escollir amb doble porta, és a dir, amb una porta més petita a la part superior de la nevera. Aquesta porta indicarà la part de congelador, i és molt important comptar amb ella, ja que a més d'utilitzar-la per fabricar gel, emmagatzemarà els aliments que vulguis congelar.

Un altre dels aspectes que ens hem de fixar són els compartiments que tingui la nevera en si, ja que, en funció del nombre de compartiments, podràs emmagatzemar més o menys aliments de manera ordenada, col·locant-los segons el tipus de producte.

La temperatura de la nevera s’ha de poder modificar al teu gust, en funció si necessites refredar molt o no la nevera pel tipus d'aliments que s'han de conservar, evitant que es produeixi gebre o gel a les parets.

Finalment, no podrem oblidar-nos del disseny de la nevera, ja que ha d'evitar trencar amb l'estètica de la cuina, intentant seguir amb el mateix estil decoratiu.

A més, també és important ser conscients l'ús que se li farà, ja que, en funció de si la vols com un electrodomèstic auxiliar, com electrodomèstic principal o bé, una nevera de reduïdes dimensions per a transportar-la d'un costat a l'altre, serà millor escollir un model o un altre. Descobreix els nostres models i tria el teu favorit!