Adhesius de muntatge

Descobreix els nostres adhesius de muntatge i porta a terme les teves tasques de bricolatge garantir-te la màxima resistència i adherència ! Troba a Fesmés els millors adhesius de muntatge que fixaràn fustes, endolls, sòcols, formigó, portes, etc.

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Color
Aplicació
Filtre

Què és un adhesiu de muntatge?

Els adhesius de muntatge són un tipus de material que s'utilitza per unir i enganxar diferents superfícies sense la necessitat d'haver de fer forats, cargols o clavar.

Avui dia, s'utilitzen en la majoria de tasques de bricolatge, ja que a més de ser molt fàcils d'utilitzar, aconsegueixen grans resultats.

Compra adhesius de muntatge a FESMÉS

Si t'estàs plantejant posar-te mans a l'obra amb el bricolatge, no pots oblidar-te d'un dels productes més importants que et permetrà unir, muntar i segellar tot tipus de superfícies, tant poroses com no poroses, de forma ràpida, fàcil i econòmica. Sona bé, oi? Doncs segueix llegint, perquè t'encantaran els nostres adhesius de muntatge i adhesius segelladors.

En aquesta secció posem a la teva disposició adhesius de diferents colors, perquè escullis el que més s'adeqüi a la superfície que vols unir o segellar, aconseguint resultats excel·lents tant per a les zones de l'interior com de l'exterior de la llar.

Quin tipus d'adhesiu trobaràs?

D'una banda, en funció de les teves necessitats i de la superfície que vulguis adherir o segellar, podem trobar:

  • Adhesius de muntatge, t'ofereixen un gran poder de fixació, adherència i capacitat de farciment, tant per l'interior com per l'exterior, ja que són resistents a la humitat i tenen la capacitat de suportar temperatures extremes sense perdre les seves qualitats.
  • Adhesius segelladors, una de les millors opcions per segellar, fixar i enganxar qualsevol tipus de superfícies, ja que és molt polivalent i es pot aplicar a la majoria de superfícies i materials de construcció, tant humits com secs, sense perdre les seves prestacions.

 

D'altra banda, en funció del color del material o la superfície que vulguem adherir, unir o segellar, podem diferenciar entre adhesius de color blanc, transparent, gris o crema.

Propietats de l'adhesiu de muntatge i adhesiu segellador

Els adhesius de muntatge i segelladors es caracteritzen per comptar, en termes generals, amb les següents propietats:

Gran adherència a diferents tipus de materials i superfícies.

Gran força d'agafada i d'enganxat, aconseguint que els materials no es desenganxin.

Resistència a la humitat, raigs UV i a l'aigua.

Gran elasticitat i flexibilitat.

Com aplicar els adhesius segelladors i de muntatge?

Abans d'aplicar els adhesius, independentment que siguin adhesius de muntatge o adhesius segelladors, és molt important que la superfície estigui en condicions adequades per aconseguir els millors resultats. Per tant, abans de res hauràs de preparar la superfície de la següent manera:

Neteja amb un drap humit la superfície que vulguis unir.

Seca bé la superfície.

Aplica l'adhesiu únicament en una de les dues superfícies que vulguis unir, ja sigui un material que vulguis enganxar a la paret o bé, segellar o arreglar una superfície trencada.

Un cop aplicat l'adhesiu, uneix a poc a poc amb petits moviments per assegurar-te que les dues superfícies estan ben impregnades.
Pressiona fortament durant uns segons per obtenir el millor resultat.

Esperar entre 24 i 48 hores fins a carregar pes a la superfície, ja que en cas contrari, es pot despenjar o desenganxar.