Encens i popurri

Descobreix la millor varietat d'encens i popurri en diferents aromes perquè escullis el que més t'agradi en cada ocasió.

Filtrar per:

Tipus de producte
Aroma
Filtre

T'agradaria aconseguir un ambient relaxat i tranquil en el qual et sentis completament a gust i puguis desconnectar de la rutina? A Fesmés t'oferim la millor varietat d'encens i popurri que omplirà les diferents estances d'agradables aromes que et transmetran calma i benestar.

Què és l'encens i popurri?

L'encens és una barreja d'olis i essències amb resines aromàtiques d'origen vegetal, que sol presentar forma de vareta i desprèn una olor peculiar, independentment de l'aroma, identificaràs que l'olor és d'encens en lloc d'un altre tipus d'ambientador.

El popurri es caracteritza per ser una barreja de plantes i flors seques impregnades en essències que ofereixen diferents aromes. És un complement decoratiu perfecte per col·locar al bany, al menjador o a les habitacions, i un cop s'hagi acabat la fragància, el podràs tornar a impregnar amb el popurri líquid amb la finalitat que perduri l'aroma desitjat. A més, es pot complementar amb un cremador d'olis essencials, que també formarà part de la decoració i potenciarà l’aroma desitjat.

Quins beneficis té l'encens?

L’encens, a l'estar fabricat amb components naturals, ajuda a aconseguir el benestar propi, gràcies a les propietats curatives de les plantes. A més, s'utilitza per donar harmonia a les diferents estances i oblidar les olors desagradables, ja que, al contenir productes naturals, la durabilitat de l'aroma és major.

Entre les qualitats més destacades dels encens, podem trobar beneficis importants relacionats a l'aromateràpia. Aquest fet olfactori, tan relacionat amb el sistema límbic de les persones, provoca que s'estableixi una relació entre allò que fem olor i les emocions que ens provoca.

Avantatges d'utilitzar encens

Per tant, la planta d'encens destaca per la seva influència aromàtica. Hi ha alguns recomanats per a tractar els símptomes de l'ansietat, per les seves capacitats relaxants (l'exemple més famós és l'olor de lavanda). Sense anar-nos tan lluny, l'encens destaca al seu torn per la capacitat de generar un ambient particular a les nostres habitacions.

Desprèn una aroma diferent al d'altres productes o complements, sent molt característic pel pes que allibera la seva olor. Ho interpretem també amb una major càrrega espiritual i té una gran capacitat per a definir la personalitat d'un ambient.

Com encendre un encens?

Aparentment senzilla, aquesta és una pregunta molt comuna quan comprem un encens. En el cas de les varetes d'encens, dures, hem de situar o clavar el seu extrem pelat en una superfície plana (tenint en compte que caurà la cendra). Una vegada col·locat, agafant un llumí o encenedor, hem de cremar amb una certa insistència la punta de l'encens.

Aquesta, passats uns segons, s'encendrà. Ara, apartaríem la nostra flama i deixaríem que la punta de l'encens es cremés una mica, menys d'un centímetre, per a després bufar-la. La punta de l'encens continuarà encesa i s'anirà consumint a poc a poc, alliberant la seva olor tan característica.