Taules de jardí i terrassa

Estàs buscant una taula de jardí? Tenim una selecció que no et pots perdre. Taules per a exterior durables i d'alta qualitat Visita la nostra web!

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
Model
més... menys
Estil
Forma
Color
més... menys
Material
més... menys
Nº comensals
Diàmetre (Ø mm)
Amplada (mm)
més... menys
Fons (mm)
més... menys
Filtre

Quins són els materials més recomanats per a taules de jardí i terrassa?

 Les taules de jardí i terrassa solen estar fabricades en materials resistents a la intempèrie, com la fusta tractada per a exteriors (teca, eucaliptus), alumini resistent a la corrosió, *ratán sintètic durador, metall amb recobriment resistent i plàstic d'alta qualitat. Aquests materials ofereixen durabilitat i requereixen un manteniment mínim.

Quines formes i grandàries de taules són ideals per a espais exteriors?

 Les taules de jardí i terrassa venen en una varietat de formes i grandàries per a adaptar-se a diferents espais. Des de taules rodones, rectangulars fins a quadrades, es recomana triar la forma i grandària que s'ajusti a l'espai disponible i a les necessitats d'ús, considerant el nombre de comensals habituals.

Com puc protegir i mantenir la meva taula de jardí o terrassa en bon estat?

 Per a mantenir la taula en òptimes condicions, es recomana netejar-la regularment amb aigua i sabó suau. Aquelles taules de fusta poden beneficiar-se d'aplicacions d'oli o segellador específics per a exteriors per a preservar el seu color i resistència. Les cobertes protectores dissenyades per a taules exteriors també poden ser útils per a protegir-les de la intempèrie.

Quins són els avantatges de les taules extensibles o plegables per a espais exteriors?

 Les taules extensibles o plegables ofereixen versatilitat i practicitat. Són ideals per a ajustar-se a diferents situacions, ja que permeten ampliar o reduir la seva grandària segons la quantitat de persones o l'espai disponible. A més, les taules plegables són útils per a emmagatzematge quan no estan en ús.

Quines característiques de disseny haig de considerar en triar una taula de jardí o terrassa?

 En triar una taula per a espais exteriors, considera l'estabilitat, resistència a la intempèrie, nivell de manteniment requerit i l'estil que millor s'ajusti a la decoració existent. Elements com la facilitat de neteja, potes ajustables per a terrenys irregulars i la combinació de materials són aspectes clau a considerar per a trobar la taula perfecta per al teu jardí o terrassa.