Tallagespes a gasolina

Descobreix aquí la nostra increïble selecció de tallagespes de gasolina .. Troba el tallagespa a gasolina que busques per al manteniment de la gespa del teu jardí en FESMÉS. Marques de qualitat com Bosch o Garland.

Filtrar per:

Marca
Autopropulsat
Amplada de tall (mm)
Alçada de tall (mm)
Posicions
Volum del sac o caixa (lt)
Filtre

Comprar els millors tallagespes de gasolina

Segurament coneixeràs la famosa dita de "La gespa del veí sempre és més verda." no et preocupis, gràcies a FESMÉS ia la nostra increïble selecció de tallagespa gasolina, aquesta dita ja no serà cert, ja que podràs donar-li a la gespa del teu jardí les atencions que es mereix i convertir la teva gespa en l'enveja de l'veïnat.

Vols que el teu jardí es mantingui sempre cura? En FESMÉS posem a la teva disposició els millors tallagespa de gasolina d'al mercat. L'avantatge d'aquest tipus de talladores de gespa és que, a més de ser altament potents, ofereixen una alta autonomia, ja que són capaços de treballar jardins grans sense haver d'estar pendent sempre d'endolls i fonts d'energia. A més, gràcies a la seva amplitud de tall, podràs tallar herba de forma ràpida i senzilla, sense importar el alta que aquesta sigui.

A més, en la nostra selecció de talladores de gespa de gasolina, també trobaràs màquines de fàcil muntatge, plegat i emmagatzematge, perquè puguis guardar i conservar el teu tallagespa sempre en el millor estat.

També hauràs de tenir en compte que els tallagespa de gasolina requereixen d'un manteniment periòdic i intensiu perquè sempre funcionin amb la màxima qualitat possible. Per evitar possibles problemes futurs a l'hora d'arrencar un tallagespa de gasolina, hauràs de fer canvis d'oli regulars, així com revisar les bugies de tant en tant.

Explora pel nostre gamma de cortacesped gasolina i troba aquell que més s'ajusti a les teves necessitats. Comptem amb una àmplia varietat de talladors de gespa, cadascun amb diferents varietats en potència, alçada de tall, velocitat de rotació o preu, amb marques de qualitat com Bosch o Garland. 

A més, en FESMÉS també comptem amb una molt bona selecció de tallagespa elèctrics et recomanem fer-li un cop d'ull també si encara aquestes dubtant entre un tallagespa de gasolina o un d'elèctric.

Avantatges dels tallagespa de gasolina

Els tallagespa gasolina presenten nombrosos avantatges, les quals exposarem a continuació, però la principal és que la seva àmplia potència i gran abast els fa ideals per a espais amplis, fent que la feina sigui més còmode i ràpid, sobretot en jardins grans.

Avantatges principals:

Major potència. La seva alta potència les converteix en fidels aliats per tallar àmplies i altes àrees d'herba en el menor temps possible
Velocitat. A l'ésser màquines amb motors més grans, són més ràpids que altres models elèctrics del mercat.

  • Cobertura mésàmplia.Com ja dèiem, aquestes talladors de gespa són ideals per a jardins grans, ja que la seva enorme potència ens permet abastar una cobertura de l'àrea de treball molt més gran, per tallar àmplies zones verdes en un temps rècord.