Piles recarregables

Suma't a la nova tendència i fes-te amb les nostres piles recarregables! A FESMÉS t'oferim piles recarregables i carregadors de piles recarregables que et permetran allargar la vida útil de les mateixes. No t'ho pensis i gaudeix dels seus beneficis!

Filtrar per:

Filtre

Què són les piles recarregables?

Les piles recarregables, a diferència de les altres piles, són acumuladors elèctrics que es poden recarregar i han d'estar identificades. Aquest tipus de piles es carreguen a través d'un carregador que permet allargar la vida útil d'aquesta, ja que la composició química de la pila és diferent de les altres, permetent així que es pugui recarregar.

Quina diferència hi ha entre les piles recarregables AA i AAA?

La diferència entre les piles recarregables AAA i les piles recarregables AAA són les següents:

Les piles AAA tenen menor capacitat que les piles AA, ja que aquestes últimes compten amb una capacitat de 2400 mAh a diferència de les piles AAA que té una capacitat de 1000 mAh.
Les piles AA acostumen a utilitzar-se en dispositius electrònics de baixa potència i que no consumeixen molta energia, i les piles AAA per a aquells que consumeixen més energia.
Les piles AA es venen més que les piles AAA.
Les piles AA són més grans que les piles AAA
.

Compra piles recarregables amb carregador a FESMÉS

Si estàs buscant piles recarregables que incloguin carregador per poder-les recarregar sempre que ho necessitis, estàs al millor lloc!

A FESMÉS posem a la teva deposició piles recarregables amb carregador inclòs que et permetrà saber i comprovar en tot moment l'estat de les teves piles. No t'ho pensis més i gaudeix dels avantatges de les piles recarregables!

Avantatges de les piles recarregables

Els beneficis que aporten les piles recarregables són múltiples, entre els quals destaquem els més significatius:
Tenen una vida útil molt llarga.
Són menys contaminants i generen menys residus.
Eviten el consum de piles, ja que en recarregar-se, no cal comprar piles amb tanta assiduïtat.