Segur que a tu també t'ha passat, d'acabar de netejar el teu habitatge de dalt a baix i de sobte, que algú entri a casa teva sense netejar-se els peus i comenci a embrutar tot allò que portaves temps dedicat per netejar-ho. En aquest moment és quan ens recordem de la importància que tenen les estores, aquelles petites catifes que es col·loquen a l'exterior de les portes i impedeixen entrar la porqueria de l'exterior cap a l'interior.

Quines característiques tenen les estores?

En aquesta secció trobaràs estores de diferents colors, formes i estampats, perquè triïs la que més t'agradi amb la finalitat de donar la millor de les benvingudes a tot aquell que entri a casa teva.

Les estores s'utilitzen diàriament i estan exposades a diferents condicions ambientals, per tant, estan fabricades amb materials de gran durabilitat i resistència perquè no es facin malbé i tinguin una llarga vida útil. Les principals característiques que han d'incorporar són les mateixes que qualsevol catifa exterior vinil, han de presentar resistència a l'aigua, als raigs UV i, sobretot, ser antilliscants.

Com es netegen els estores?

Les estores necessiten una bona neteja, ja que, a l'ésser utilitzats diàriament, es va emmagatzemant porqueria cada dia i si no se'ls fa el manteniment adequat, deixaran de desenvolupar la seva funció principal que és la de netejar la sola de les sabates.

D'aquesta manera, per a realitzar una correcta neteja, primer de tot hauràs de sacsejar l’estora a l'exterior perquè expulsi tota la pols acumulada. Posteriorment, hauràs d’agafar un raspall i una galleda plena d'aigua amb sabó i una mica d'amoníac diluït i començar a fregar de dalt a baix fins que quedi impol·lut. Fàcil i ràpid, oi? Entra a Fesmés i no et quedin sense la teva estora!

Tipus d'estores que posem a la teva disposició

A FesMés trobaràs una extensa varietat d'estores per a la teva llar. A continuació et mostrem els principals tipus d'estores que pots trobar:

- Estores llises i unicolor: Les estores més senzilles de què disposem són les estores llises unicolor. Aquestes estores destaquen pel seu minimalisme i la seva combinació amb pràcticament qualsevol llar. A més, estan disponibles en diferents colors, de manera que podràs posar en escena un contrast de colors per sumar a la seva funció pràctica una funció estètica.

- Estores de mitja lluna: No comptem només amb estores rectangulars, sinó que també disposem d'estores de mitja lluna. Aquestes estores solen estar decorades amb diferents motius, creativitats i colors. D'aquesta manera, es presenten com una opció ideal per causar un bon impacte visual al moment de l'entrada al teu domicili.

- Estores desinfectants amb safata: Arran de la pandèmia ocasionada pel Covid-19, aquests estores han adquirit una rellevància destacada, sobretot en establiments públics i locals amb gran afluència de persones. A FesMés ens adaptem a les noves necessitats, motiu pel qual ara oferim estores higienixants. No dubtis a consultar-nos qualsevol dubte al respecte.

- Estores amb decoracions simples però originals: Aquestes estores solen comptar amb missatges o dibuixos de petites dimensions en algun dels seus extrems. Transmeten positivisme i la seva estètica és poc disruptiva, resultant ideals per vestir qualsevol entrada de llar d'una manera elegant i original.

Aquests són només alguns dels tipus d'estores que posem a la teva disposició a FesMés. Per descobrir més tipus d'estores, consulta la resta del nostre catàleg o posa't en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d'atendre't!