Què són els ruixadors de dutxa i per a què serveixen

Els ruixadors de dutxa (també coneguts com carxofes) són un tipus d'aixetes que, en lloc de sostenir-se manualment o disposar-se en un suport específic, s'instal·len al sostre o a la part superior de la paret de manera totalment independent, ruixant l'aigua d'una manera més plaent i natural per a l'usuari.

La seva utilitat és clara; aconseguir una comoditat i experiència d'ús superior a les aixetes de dutxa convencionals. Els ruixadors de dutxa permeten experimentar una sensació semblant als SPA i centres termals, ja que l'aigua cau de manera totalment vertical, fet que recorda certament aquests centres.

A continuació, destacarem alguns punts d'interès envers els ruixadors de dutxa, tot i que si tens qualsevol consulta, no dubtis en contactar-nos.

Tipus de ruixadors de dutxa

Quan parlem de ruixadors de dutxa no fem referència a un únic tipus de producte, sinó que dins aquesta tipologia d'aixetes també podem trobar alguns subtipus. A continuació destaquem els principals tipus de ruixadors de dutxa:

- Orientables: Els ruixadors orientables són aquells que permeten moure i orientar el ruixador en qüestió cap aquella direcció que l'usuari estimi més còmoda. De manera indubtable, destaquen per la seva adaptabilitat que permet la personalització i proporciona una comoditat excel·lent.

- Wellness: Els ruixadors de dutxa de tipus Wellness són els que permeten gaudir d'una agradable i gratificant explosió d'efectes, amb diferents tipus de ruixat i potències que, en conjunt, proporcionen una experiència única.

- De sostre: Els ruixadors d'aigua de sostre són aquells que s'instal·len al sostre de la dutxa, de manera que simulen l'efecte pluja. En aquest tipus de ruixadors es poden trobar les semblances amb els Spa, ja que el seu efecte és molt semblant i proporcionen una experiència totalment relaxant.

- D'instal·lació mural: Els ruixadors d'aigua d'instal·lació mural són els que s'instal·len a la paret mateixa de la dutxa. El seu principal avantatge és que permeten estalviar espai, postulant-se com una opció ideal per a aquelles dutxes que no compten amb gaire espai.

Com triar els teus ruixadors de dutxa

A l'hora d'escollir els teus ruixadors de dutxa hi ha diferents aspectes que cal tenir en compte per encertar. A continuació, destaquem 3 punts que considerem clau per fer una bona elecció de ruixadors de dutxa:

1. Espai: És important ser conscient de l'espai de què es disposa. Per a espais reduïts, els més recomanables és optar pels ruixadors d'instal·lació mural. Aquests també seran ideals per a aquelles dutxes que no comptin amb un espai lliure al sostre massa generós.

2. Estètica: També cal tenir en compte el resultat estètic que es vol assolir. Consulta tots els nostres models disponibles i escull el que millor combini amb la resta dels teus espais.

3. Funcions: També és recomanable decidir-se per un model o un altre en base a les funcions que vulguis. Escolliu entre models clàssics o bé models amb diferents opcions.

Avantatges de comprar els teus ruixadors de dutxa a FesMés

A FesMés posem en escena una proposta de valor totalment única que aporti als nostres clients tot allò que necessiten. A continuació t'expliquem alguns dels avantatges de comprar els teus ruixadors de dutxa a FesMés.

- Aconsegueix un 3% de descompte acumulat a cada compra: Fent-te client FESMÉS podràs acumular un 3% de descompte a cada compra. D'aquesta manera, podràs adquirir els teus ruixadors de dutxa al millor preu.

- Compra en línia: Pots comprar el teu nou ruixador de dutxa des del sofà. Gaudeix de la màxima comoditat completant les teves compres a la nostra pàgina web i nosaltres ens encarregarem de la resta. Rebràs els teus articles a la porta de cada.

- Ofertes i promocions especials: A FesMés realitzem ofertes i promocions de manera freqüent. Aprofita-les i compra els teus ruixadors de dutxa a preus d'escàndol.