Papereres de bany

Descobreix la millor varietat de papereres de bany i troba la que millor combini amb el teu lavabo! A FESMÉS t'oferim papereres bany en diferents mides, colors i capacitats.

Filtrar per:

Color
Material
Diàmetre (Ø mm)
Capacitat (lt)
Filtre

La importància de comptar amb una paperera de bany

Comptar amb una paperera de bany a les cambres de bany és una de les coses més importants i fonamentals que tothom hauria de tenir present, ja que, a qualsevol bany, ja sigui el de l'habitatge, en llocs d'oci o restaurants, necessita un recipient per dipositar productes d'higiene íntima, papers i altres elements que no es poden llençar pel vàter, perquè si no, s'ocasionen embussos i avaries.

Compra la paperera bany ideal a FESMÉS

Si busques una paperera de bany que sigui funcional, alhora que aporti un toc decoratiu al bany, has trobat el millor lloc!

En aquesta secció posem a la teva disposició papereres de bany de diferents colors, acabats, mides i formes perquè trobis la que realment t'agradi i cobreixi les teves necessitats

Quin tipus de paperera per a bany trobaràs?

A Fesmés sabem la importància que té comptar amb un lavabo ben net i higiènic, per això oferim un dels millors models de papereres de bany, les papereres amb tapa i pedal.

Les papereres de bany amb tapa i pedal són una de les millors eleccions, ja que permeten a qualsevol persona utilitzar la paperera de manera higiènica i sense necessitat d'ajupir-se. Sona bé, oi? Continua llegint i troba la teva preferida!

Com col·locar una paperera petita bany?

Si ja t'has decidit per un dels nostres models de papereres de bany, ara hauràs de triar a quin lloc del bany col·locar-la, oi? Perquè en funció del tipus de paperera, t'interessarà tenir-la en un lloc poc visible o altrament, que sigui un dels elements que més es vegi quan entris al bany.

De manera que, si el model de paperera de bany és modern i millora la decoració general del bany, t’aconsellem que situïs la paperera en un lloc visible, amb la finalitat que destaqui.

En canvi, si has escollit un model de paperera funcional, on únicament dipositaràs papers i altres deixalles, l'opció més recomanable és col·locar-la a prop del moble de bany.