Auxiliars de cuina

Aconsegueix la cuina perfecta amb la nostra gran varietat de mobles auxiliars i accessoris per a la cuina.

Filtrar per:

Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Filtre

Mobles Auxiliars i accessoris de cuina: 

T'agradaria tenir una cuina neta, ordenada i ben equipada? Aprofita al màxim cada espai de la teva cuina amb els nostres mobles de cuina auxiliars i accessoris. Entra a Fesmés i augmenta les possibilitats de la teva cuina!

La cuina és un dels llocs més especials d'una llar, ja que solem visitar-la amb freqüència i, a més, ens agrada veure-la ordenada, per trobar tot allò que desitgem a la primera, sense la necessitat de posar-ho tot cap per avall per trobar la bossa de crispetes que tant desitges, o el trosset de xocolata que et ve tant de gust mentre mires la típica pel·lícula de diumenge a la tarda.

Descobreix la nostra gran varietat de mobles de cuina auxiliars i accessoris que facilitaran el teu dia a dia. Troba el moble de cuina auxiliar que millor s'adapti a la decoració de la teva llar i afegeix espai d'emmagatzematge i ordre a la teva cuina.

Els verdurers i carrets de cuina són una altra alternativa per incrementar l'espai d'emmagatzematge de la teva cuina, millorant així la mobilitat, accessibilitat i comoditat, gràcies a les 4 rodes que presenten a la part inferior.

Els ampollers també són de gran utilitat, ja que a més de formar part de la decoració de la teva cuina, et permeten emmagatzemar i exposar les diferents ampolles. Escull un dels nostres moderns dissenys i dóna-li un toc diferencial a la teva cuina.

I per completar la teva cuina, no pots oblidar-te d'un dels accessoris de cuina més importants, els dispensadors de sabó, que juntament amb els escorreplats i organitzadors per coberts, faran de la teva cuina, un espai molt més net i ordenat.

Finalment, per acabar de tenir una cuina en perfectes condicions, cal comptar amb un cubell d'escombraries adequat, per emmagatzemar els diferents residus que generem diàriament i necessitem dipositar en algun lloc.

Descobreix els nostres models de cubells d'escombraries i queda't amb el que més t'agradi!